Thursday, November 02, 2006

neinteresant, dar asta e!

Pentru ca nu sunt iar in stare sa scriu un post inchegat, scriu cu liniuta lucruri marunte, fara prea multa importanta. In ultima perioada nu prea am avut chef de scris pe blog. Starea de fericire dubioasa, care se pare ca nu este indusa de medicamente, dar habar nu am de unde vine si oricum enervez pe toata lumea cu fatza mea senina, de omulet lego cu plastic in cap, nu este deloc buna pentru scrisul pe blog.

-Astazi am vazut un hip-hoper cu pantaloni de catifea foarte frumosi. Erau niste pantaloni atat de furiosi incat nici ploaia nu se lipea de ei

-Am devenit obsedata de canalul anime+. M-as uita nonstop la Zeita scolarita sau Citeste si mori ( surorile Hartie). De obicei la ora 12 dormeam dusa, acum imi tin pleoapele cu degete ca sa vad cum se termina episodul.

-Daca nu-mi iau masina de cusut mor. Vreau sa sparg blestemul medieval care nu ma lasa sa am si eu un portofel decent. Umblu cu o magaoaie neagra si sinistra de aproape un an, parca facuta din vesta de capcaun, si desi vreau sa-mi cumpar portofel nou, pur si simplu nu pot :( Asa ca m-am hotarat sa-mi fac eu un portofel revolutionar cu zebre, fluturi si biciclete cu o roata mare si una mica. Dar pentru asta am nevoie de o masina de cusut...

-Si daca o sa ma pornesc pe facut portofele, o sa ma apuc sa le si vand. Devin femeie de afaceri :D. Nu am facut nimic inca, dar o prietena viitoare asociata deja se gandeste la layotul sitului unde o sa le vindem :))). Asta da proactivitate :))

14 comments:

Anonymous said...

vreau si eu asociere la treaba cu portofele :)))

Anonymous said...

jeez, peculiar passions/desires u have there - anime+- ' sewing machine ' wallet makin' ' ... :) ...

Anonymous said...

eu stiu sa fac penare cu oitze! stai asa ca iti trimit mail...facem o mare afacere..pe care o lipim de cea a mea cu piane, evident:D

Anonymous said...

E mult mai bine sa te gandesti la toate din timp (vezi layoutul sitului) decat sa ajungi in fata faptului implinit si sa nu stii de care sa te ocupi mai intai :)

Anonymous said...

putem face piane in forma de penare si portofele in forma de piane :P

cine mai vrea sa se asocieze sa trimita un cv :)))

Anonymous said...

am eu mashina de cusut!!

Anonymous said...

you're hired :))))

Anonymous said...

Contribui cu fermoare si niste arici, if needed :P

Anonymous said...

eu zilele trecute cutreieram magazinele dupa ceva material dragut. pantaloni is my middle name :> dar sincer, la masina de cusut pe care o am in propria-mi camera am cusut doar de vreo 2 ori. dar am ambit! ( totusi, ideea cu portofele suna bine)

Anonymous said...

si bunica are o masina de cusut... care-mi da si mie idei, insa nu mai garantez pentru faptul ca si funtioneaza

Monica said...

nu cu Cv, ca e masluibil! cu proba practica!!!

Anonymous said...

cred ca sunt prea putine lucruri cute, fara sa fie caraghioase, personalizate pe piata romaneasca, nu numai cand vorbim de portofele :-<. multe lucruri in serie, prea serioase. daca ar exista si la noi un etsy.com, un whipup.net /dreamy

Anonymous said...

heey de juma de an imi caut un portofel care sa fie pe gustul meo...si toate au asa-zise"diamante"...ori sunt mult prea serioase pt mne...:((...oriqm imi place blog'ul asta...:*:*:*...eu as fi primul vostru client:P..ma rog CLIENTA;))

Anonymous said...

sa nu uiti asta cand o sa deschidem magazinul! ai promis! :P