Wednesday, December 26, 2007

Intre Craciun si anul nou

Stau in vizuina mea de dinozaur, cu cele peste 100 de kg capatate cu ocazia Craciunului si-mi incalzesc picioarele cu uscatorul de par. E mai frig la bloc decat la casa. Citesc Stephen King -It si mananc bomboane de pom. Sarbatorile astea au fost mai linistite ca niciodata si au fost adevarat balsam pentru cearcanele mele. Acum, ca a trecut Craciunul, vine insa nebunia cu anul nou. Anul nou este la romani un fel de invazie extraterestra - acasa nu esti niciodata in siguranta. Toata lumea fuge pe unde apuca. Urasc revelionul ( ce nume stupid)! Pentru mine un inceput bun trebuie sa fie lin si vesel si neprogramat si daca se poate sa treaca pe nestiute. Asa ca nu plec nicaieri, nici la munte, nici la mare, nici in Nebraska! Poate o sa dau o petrecere, daca o sa-mi inving frica de petrecerile care devasteaza case (si se stie ca musafirii invitati de anul nou, oricat de cuminti si disciplinati ar fi, cu ocazia anului nou setransforma in niste creaturi infometate si insetate, puse pe distrugere).
Cred ca anul viitor o sa fie primul an fara rezolutii. In afara de sanatate nu-mi doresc nimic. Si sanatate degeaba imi propun sa am pentru ca, asa cum s-a dovedit din plin anul asta, corpurile omenesti au prostul obicei de a se imbolnavi cand ti-e lumea mai draga. O sa las sa vina si sa treaca toate si o sa incerc sa raman zambitoare orice ar fi :)

11 comments:

Anonymous said...

bravo! la mai multe kilograme ;)

Anonymous said...

viitorul sună bine iar bomboanele sunt delicioase:)

Anonymous said...

schimbarea, "conceptulul revolutiei permanente" (comuniste). cand se termina, e clar, ai imbatranit. dar nu-i nimic: ridurile sunt de un fractalis ingrozitor de interesant :D

len said...

Dupa ce trece tot ramane doar liniste. Sau nimic.

comanu said...

cu uscatorul de par iti incalzesti picioarele, cu unghiera o sa-ti taie cositele, cu rimelul o sa-ti faci unghiile si cu vopseaua de oua o sa-ti trasezi un frumos contur in jurul ochilor.
o miscare pentru drepturile obiectelor!

Iren said...

si cu aspiratorul o sa-mi usuc parul!
eu zic ca se numeste simt practic,nu abuz al drepturilor obiectelor.

Unknown said...

:))

Well done!!! Asa vreau si eu, un revelion linistit...

La multi ani!

Anonymous said...

esti buna!

zuza said...

si eu pledez pt un revelion fara rezolutii, mi se face greata de tot tambalaul din jurul sarbatorii asteia..
te mai miri de ce sunt atatea sinucideri la sfarsit de an, cand toata lumea trebuie sa fie super cheery si mai buna ca de obicei, si sa faca liste cu ce-a fost bun si ce nu in anul care a trecut.. like.. WHY?? ;))
la multi ani, irene!

ib said...

ha! cred ca cineva e s.a.d si-i tre'b'e light therapy :)

Iren said...

La multi ani tuturor! :)