Wednesday, March 26, 2008

Nostalgii din astea

Mi-este foarte dor sa joc fotbal. Sa fug si sa ma omor cu firea, sa stau in poarta si sa ma arunc pe jos ca sa apar, sa cad si sa-mi julesc rau picioarele si apoi sa ma umplu de plasturi colorati. Sa dau tare de tot cu piciorul in minge si sa o vad cum zboara pana aproape de varful unui plop. Si sa urlu "ba, la stanga, ce faci? paseaza!!!!". E frumos sa joci fotbal in mai, cand zboara puf de plop peste tot. Cand eram copila si jucam fotbal, stateam in poarta pana se insera si nu mai vedeam la 3 pasi. Atunci aparam cel mai bine pentru ca simteam mingea venind. Mi-ar placea sa joc fotbal cu ochii legati. Trebuie sa-mi cumpar o minge. Din garderoba mea nu se poate sa lipseasca mingea.

7 comments:

Anonymous said...

"Garderoba" :P

Intotdeauna m-a speriat nitel cuvantul asta, ca mai toate cuvintele ce sunt (sau doar iti lasa impresia) formate din mai multe cuvinte impreunate.

Ma pierd intotdeauna incercand sa gasesc explicatii pentru alipire.

Ana said...

Fotbal! Cool. A trecut ceva timp de cand n-am mai practicat sportul acesta. Multam de post. Mi-ai reamintit de niste vremuri juvenile si faine.

Anonymous said...

pun pariu ca esti genul care trage de tricou si "da la gioale" :p

Twain said...

:) O, cate amintiri m-au napadit. Si eu jucam fotbal cand eram mica. Si ce-mi placea cum imi miroseau mainile cand trebuia sa plec seara acasa sa ma spal si sa mananc. Miroseau a "afara".

Unknown said...

Misto sentimentul de a juca fotbal, indiferent daca te pricepi sau nu. Cand erau gagici in poarta, eram cavaleri, nu o mai "bombam" :)

Iren said...

harlay: mie imi place cuvantul. imi inspira o roba din gardenii sau o gradina cu robe.

vlad: evident ca sunt genul, doar ca nici nu se simte cand faultez pentru ca mi-e mila sa dau tare.

Anonymous said...

ps: povestea cu jucatul fotbalului pana seara tarziu mi-aduce aminte de o scena similara din "Catcher in the Rye"