Thursday, June 22, 2006

:(

In dulap este o cutie de ceai negru indian. Pe cutie este o poza veche, cu niste vanatori si bastinasi stand mandri langa cadavrul unui tigru ucis. Eu nu pot sa beau asa ceva, parca as bea ceai facut din tigrul ala.

9 comments:

Masi said...

Îmi aduce aminte de povestea asta.

albeenah said...

Tell me about it!!!...e total neinspirata poza aia!!!

iancu said...

Foarte fain articolul, mersi Marius.

E aberant sa crezi ca oamenii needucati merg pe principiul Wyswyg in orice, numai idiotii de americani pot sa creada asa ceva. Iconografia e cea mai elocventa dovada impotriva acestei idei. Oamenii care nu inteleg o anumita limba comunica foarte usor prin imagini, si chiar si pigmeii au notiunea de concept, ca sa nu mai spun ca asa-zisii needucati au unele din cele mai complicate metafore si simboluri in culturile lor.

Ma dezgusta mereu naivitatea prosteasca a "civilizatilor", mai ales cei americani.

Delice said...

tare articolul si adevarat, din pacate.

vlad said...

roaga-ti prietenii sa-ti faca un cadou unde sa-ti pui ceaiul. vei avea sufletul mai impacat :)

Irene said...

Apropo de mintea "simpla" a celor din culturile "primitive"- m-a fascinat "Gandirea salbatica" a lui Claude-Levi Strauss.

Vlad, sunt multe feluri de ceaiuri negre pe piata. Prefer sa beau unul care nu-mi aminteste de pudra de gheare de tigru sau alt leac chinezesc interzis.

Delice said...

poti sa folosesti cutia pe post de boite a bijoux sau cutie pentru acele cu gamalie si ceaiul sa-l pui intr-un borcan clasic. te-ai simti mai bine? :)

Anonymous said...

s-ar simti ca si cum si-ar infige in urechi coltii tigrului, pe post de cercei.
sau ca si cum si-ar coase hainele cu par de tigru proaspat ucis.. :p

Irene said...

pentru chestii maruntele am o cutie de tabla in care au fost bomboane. ace de gamalie n-am. se pare ca am o familie care nu tolereaza nici un ac de gamalie in casa.

...sau mi-as pune drept nasturi ochii tigrului :p