Monday, June 12, 2006

Vi s-a intamplat vreodata, asa cum vezi in filme, carti, reclame si piese radiofonice, sa va treziti dimineata cu o idee mareata, salvatoare sau cu o problema rezolvata? Ca mie nu mi s-a intamplat niciodata :(

6 comments:

Andreea said...

Daaaaaa :)

Serios, atunci cand chiar am o problema nerezolvata ultima mea speranta sunt ideile de a doua zi dimineata :) :) (se pare ca la mine cea mai productiva perioada a zilei, din punct de vedere al ideilor, sunt primele minute imediat dupa ce ma trezesc :) )

Oricum stiu ca am citit si un studiu cum ca si atunci cand dormi creierul tot cauta solutii la probleme, si de-aia mi s-a parut mereu perfect normal sa ma trezesc cu ideea perfecta :)

(PS Iarta-mi te rog exprimarea vag haotica dar ma grabesc un pic :) )

Silvia said...

Nu, nici macar o data. Mi s-a intamplat, in schimb, sa ma trezesc cu o idee de tipul "dar daca..." ce a reusit sa ma ingrijoreze si sa ma incurce si mai mult.

Lulu said...

Clar, eu dimineata vad viata roz si seara capata o nuanta de cacaniu dubios. Hei, fiti linistite, in depresie e invers: te trezesti cu chef de funie si seara e mai bine.

kate said...

NU!!! :(
O prietena, in schimb, dupa ce isi pierduse toata dupa-amiaza incercand sa rezolve o problema de matematica, s-a trezit la 5 dimineata si s-a apucat sa scrie solutia :D.

Probably me said...

Ha! Eu am extrem de multe idei şi invenţii geniale. Din păcate anturajul le desconsideră şi mă descurajează, dar perseverez. Exemplu: berea cu vitamina C, care te protejează de răceală, mai ales iarna. Sau Derrière TV, care difuzează exclusiv fete filmate din spate mergînd, cu 10 minute pauză de reclamă pe oră şi melodii populare pe fundal. Sau o marcă de prezervative intitulată "Stejarul din Borzeşti" -- patriotic şi masculin.

Lulu said...

masculin, inteleg. dar... patriotic ???