Monday, June 12, 2006

Vi s-a intamplat vreodata, asa cum vezi in filme, carti, reclame si piese radiofonice, sa va treziti dimineata cu o idee mareata, salvatoare sau cu o problema rezolvata? Ca mie nu mi s-a intamplat niciodata :(

5 comments:

Andreea said...

Daaaaaa :)

Serios, atunci cand chiar am o problema nerezolvata ultima mea speranta sunt ideile de a doua zi dimineata :) :) (se pare ca la mine cea mai productiva perioada a zilei, din punct de vedere al ideilor, sunt primele minute imediat dupa ce ma trezesc :) )

Oricum stiu ca am citit si un studiu cum ca si atunci cand dormi creierul tot cauta solutii la probleme, si de-aia mi s-a parut mereu perfect normal sa ma trezesc cu ideea perfecta :)

(PS Iarta-mi te rog exprimarea vag haotica dar ma grabesc un pic :) )

Anonymous said...

Nu, nici macar o data. Mi s-a intamplat, in schimb, sa ma trezesc cu o idee de tipul "dar daca..." ce a reusit sa ma ingrijoreze si sa ma incurce si mai mult.

Lulu said...

Clar, eu dimineata vad viata roz si seara capata o nuanta de cacaniu dubios. Hei, fiti linistite, in depresie e invers: te trezesti cu chef de funie si seara e mai bine.

Anonymous said...

NU!!! :(
O prietena, in schimb, dupa ce isi pierduse toata dupa-amiaza incercand sa rezolve o problema de matematica, s-a trezit la 5 dimineata si s-a apucat sa scrie solutia :D.

Lulu said...

masculin, inteleg. dar... patriotic ???