Monday, June 26, 2006

:P

Discutiile interesante nu se gasesc dupa orice colt. Nu vorbesc neaparat de discutiile profunde, care-ti schimba viata. Vorbesc de discutiile care fac sa treaca timpul repede, repede: "ia uite cate e ceasul!".

Discutii despre mescalina si Huxley, despre casatorii si foste mari iubiri, plus povestiri de groaza adevarate, in plin soare, la motoare ( cea care urmeaza are potential de legenda urbana bucuresteana daca i se schimba putin finalul :P).
Un student la antropologie s-a dus sa studieze niste oseminte umane, numerotate si pastrate intr-o camera speciala, intr-un subsol. Usa se inchidea doar pe dinafara; evident dupa ce studentul a intrat in camera, curentul a trantit usa si el s-a trezit blocat acolo. Inauntru era o mumie care fusese pastrata destul de prost, dar avea inca o coama de par lung, negru si des. Venind noaptea si vazand ca nimeni nu apare sa-l scoata de acolo, studentul si-a facut patul pe o masa pe care de obicei stateau oseminte si s-a asezat sa se culce. La un moment dat s-a trezit simtind cum ceva ii sare pe piept. Primul lucru pe care l-a vazut a fost o involburare de par negru si aspru pe tricoul lui. Apoi a vazut ca era doar o pisica neagra)

Daca mai stiti povestiri de groaza, despre care cineva jura ca 'sunt adevarate, pe bune' nu ma supar daca le postati :P

No comments: