Saturday, October 14, 2006

Una, alta

In jurul meu este plin de copii mici, care nu se plictisesc niciodata si ma fac sa ma simt rusinata pentru ca eu nu ma mai pot distra in fiecare ora, asa cum fac ei.

Un baietel se intorcea impreuna cu tatal si fratele un pic mai mare de la magazin. Erau incarcati de plase, mai putin cel mic care ducea fericit doar un spray mare in brate, un spray de barbat.
"Am cumparaaat spray" tipa el fericit unei vecine care sta la parter si in fiecare zi este la geam, uitandu-se in capul tau. Tatal, urmat de fratele mai mare, care este demn si nu se mai baga in seama cu toti strainii, se indeparteaza cu pasi repezi de cel mic. Baietelul, extaziat de spray, il goleste pe tot pe roata de rezerva a unui jeep, facand din aceasta, inainte prafuita si neatragatoare, o roata neagra, stralucitoare, siroind si lucind a parfum exotic masculin si hormoni de cauciuc.

Un pic mai incolo, in fata unui cabinet veterinar, un baietel imita deosebit de convingator un pui de gorila. Din fericire, n-a iesit nimeni la el cu pusca cu tranchilizante.

Discutie plina de imaginatie intre doi sportivi:
"- Ambele telefoane mobile erau ude, ude. A trebuit sa le pun la uscat.
- Cum erau?
- Ude leoarca.
- Dar ce facusera? Transpirasera?"

No comments: