Thursday, May 17, 2007

Ce am mai schimbat la mine

Eu am avut o perioada in care m-am simtit tare rau. In afara de mers la doctori si luat doctorii am inceput insa sa ma simt super bine dupa un tratament specific mie: am baut o bautura afrodisiaca si am inceput sa ma dau zilnic in leagan. La inceput m-am dat in leagan cu furie, pana cand am facut vanatai si mi s-a facut rau. Acum m-am mai temperat. Dar e atat de minunat sa te duci in jos si in sus in timp ce te uiti sus in cer si la nori si la frunze si apoi la porumbeii care-si fac curte in jurul tau si la nisip.
Eu zic ca este si asta ca un fel de sex.
Nu-mi mai calc blugii. Eu cred ca asta e grozav! Era un obicei tare obositor :))
Acum imi place Pulp - Common People. Poate si pentru ca acum nu mai pot dupa oamenii normali, obisnuiti, care nu ies in evidenta prin nimic si au haine cuminti si nu se spala zilnic pe cap. Dar cu care stai de vorba la o bere si te minunezi de cat de misto pot sa fie oamenii astia si ce minti Neverland au.

9 comments:

brand new friend said...

e ciudat :) - azi am stat de vorba cu cineva de Common people...
nu... nu cred ca e ca sex-ul...

si daca asta e ca sexul - atunci sexul cum e - ca asta ? ... hmmmm

asa ca zi-mi cum e sex-ul.

Anonymous said...

"minti Neverland":)) bai asa e! oamenii simpli sunt cei mai dulci oameni de pe lumea asta. si sunt scumpi si rari si trebuie pretuiti ca atare. din pacate majoritatea oamenilor simplii au mandria lor de om simplu :/ daca le dezvalui secretul simplitatilor lor isi iau catrafusele si pleaca sa caute alti oameni simplii ca ei. si mai ales resping cu o naturalete imunitara orice om complicat asa ca... aparentele nu pot dura mult:)

Anonymous said...

Eu nu-mi calc nimic. Ironining is evil.

Offtopic rău: Am căutat piesa
Rothko - On the day we said goodbye... N-am găsit-o pe nicăieri... *sniff sniff*

Poate mi-o trimiţi şi mie pe stingo_ro la yahoocom (dar nu pe mess; yahoo mess is a mess). Thankyou's. And hugs for that post.

Hellene, tomata cu scufiţă said...

ce coincidenta,...chiar azi am ascultat Common People... si inca una: nici eu nu-mi mai calc blugii.:( ii spal cu Lenor. :D

Anonymous said...

brand new friend: sexul e ca leganatul si leganatul e ca sexul. fiecare are insa virtutile sale de neinlocuit :P
mai ales ca eu am zis ca e "ca un fel de sex"

gigix: de acord. si totusi e pacat ca se ascund asa bine :)

stingo: ti-am trimis. daca nu primesti azi da-mi mail sa-ti mai trimit o data :)

Anonymous said...

plin de oameni speciali pe aici

Anonymous said...

cum sunt acesti common people? si cum sunt ceilalti oameni care nu sunt asa de common? de cate feluri sunt oamenii?

vezi tu - nevoie de common people este de fapt o nevoie a ta de a scapa de lucrurile care nu-ti plac si de a te regasi in lucrurile simple din viata ta...

si daca totusi exista acesti common people - este corect din partea celorlati sa-i trateze ca pe niste absorbanti ai problemelor lor?

ar trebuie sa deschidem un shop de common people unde sa mergem cu un platou de suparari, prejudecati, intrigi, iar ei sa treaca o mana magica peste el si sa ne dea inapoi bucurii, zambete, ganduri bune...

ce-ar fi daca fiecare dintre noi ar fi cate putin un common person?

Anonymous said...

blugii se calca? wtf! pen'ce?

eh, asta cu oamenii simplii e morgana a oamenilor cu tiglele de pe casa plecate-n vacanta. simplitatea si mai ales echilibrul lor sunt soooooo secsyyyy. fanteziile cu normalitatea sunt specifice oamenilor foarte creativi, scriitorilor, muzicienilor si alti tigniti mai mult sau mai putin cu diploma. e un truism relativ ieftin sa spui ca in fiecare dintre noi exista un om simplu (care trebuie descoperit - taci si sapa!) sau ca fiecare dintre noi suntem complicati in felul nostru ('I wish I was special, so f. special'). Nu domne! este uneori neste oameni asa simpli-simpli, cristal! Tao... Zen, ce mai! A nu se confunda cu "saracia duhului". Din pacate principalul dezavantaj al oamenilor simplii este ca ... nu lase urme. Eh si aici intervin tignitii: rolul lor e sa spuna povestea primilor:)

Anonymous said...

Te rog trimite-mi si mie melodia Rothko - On the day we said goodbye... adresa mea e dianettel25@yahoo.co.uk


Merci mult, pupu