Friday, May 18, 2007

Maria si Irene

Eu cand sunt deziluzionata iau paracetamol si-mi trece. Pe bune! Imi place mult cuvantul "a deziluziona" - am fost dezbracata de iluzii dragi ca le purtasem prea multa vreme si trebuiau spalate nu numai la mansete.
De azi intru in vacanta 2 saptamani ca daca nu-mi luam vacanta nu stiu ce faceam. Trebuie sa vad de mine, sa ma bronzez si sa fac multe poze. Deja fac multe poze dar eu as vrea sa fac si mai multe poze si sa scriu mai putin, dar pe masura ce fac mai multe poze imi vine sa si scriu mai mult. As face poze nonstop daca nu s-ar opri din cand in cand bateriile sa ia o gura de apa. Chiar ma gandesc serios sa-mi schimb blogul cu un photoblog. Probabil asta o sa si fac.
Si o sa fiu si o alta persoana. Conform rezultatelor analizelor medicale, de exemplu, sunt o fata de 28 de ani si 4 luni si deficit de calciu ionic. (Am fost deziluzionata si mi s-a rapit si calciul ionic :( )M-au imbatranit inainte de vreme. Maine ma duc la coafor sa ma tund, sub numele de Maria, ma duc sa ma tund cu breton, asimetric, inegal si aiurea. Probabil o sa fiu tunsa ca o Maria si o sa am o alta viata desi eu nu vreau o alta viata ca imi place destul de mult ce am acum in buzunare. Si o sa ma duc si la oftalmolog sub numele de Maria. Maria este my middle name, mult mai serios si responsabil, am mult mai multa grija de mine si de sanatatea mea cand nu ma mai numesc Irene.
Si Stefan o sa-mi dea muuulte muzici si filme si o sa-mi petrec muult timp cu Iulia si o sa ies cu Wondermen-i si daca mai fac multe planuri nu o sa iasa nici unul :)))

16 comments:

Anonymous said...

hai, hai, let's go out :*

ilisim said...

La un moment dat si eu am fost Maria cand hoinaream pe chaturi spaniole la 18 ani:D.

konada said...

io zic totusi sa te mai gandesti...
io m'am tuns o data, cand eram mai mica, sub numele de maria (ca si pe mine ma cheama ca pe tine si toate celelalte marii. da' nimeni nu stie si se mira toti cand afla) si nu mi'a placut deloc ce'a iesit. serios. dupa experienta aia m'am tuns numai sub numele de ruxandra si a fost bine. nu'mi statea parul extraordinar si mi'l mai batea si vantu' si'mi intra in gura, dar era bine. acum sunt ada si nu ma mai tund deloc. a! poate doar mai scurtez din breton cand imi trece de barbie.
cred ca cel mai bine te'ai tunde anonim. nustiu.. vezi cum iese :)

Anonymous said...

:* pentru i.

ilisim: eu sunt maria in buletin nu pe chaturi :( daca prin absurd as sta pe chaturi as folosi un nume gen shizandra :)) ca ma amuza rau cum suna si mai e si o chestie afrodisiaca, o planta parca?

ada: mi-am facut deja programare pe numele maria, dis-de-dimineata, nu mai e cale de scapare. cand m-am tuns a iesit in capul meu un film horror. poate ar trebui sa ma tund ca shizandra :))

konada said...

nu cred ca am scris bine literele'alea "rropma". daca te lovesc de doo ori inseamna ca le scrisesem bine de fapt. :))

konada said...

da da, e o planta, stiu io! si face niste bilute mici si mov si daca le fierbi in apa si bei nu mai tusesti :))
shizandra..mda..suna a par drept si negru cu breton, asa ca uma in pulp fiction. vai ce mi'am mai dorit eu toata viata o freza ca aiaaa..

Anonymous said...

hihi!ce ma furnica si ma face sa dau excitat din copite un asemenea schimb de replici! si mai stiu cel putin o persoana care va face burtica dubla de ras pe seama lor!
Irene(sau Maria), nu-i zen sa jignesti in halul asta sentimentele parului tau!In plus, stim cu totii cat ar fi de greu pentru o tunsoare sa te faca neatragatoare-noua ne placi si horror, si-n multe alte feluri...Daca asta nu mi-ar complica teribil viata sentimentala, probabil m-as apuca sa-ti fac blogo-curte....
Cat despre tunsoarea 'ruxandra', ma simt in masura sa clarific putin conceptele(sunt extrem de bine informat- de la o vreme mi-e plina cada cu ea de doua ori pe zi!).Cum sa nu fie bine sa-ti intre intre parul in gura atunci cand e spalat cu sampon flower-power din bere neagra irlandeza? Tocmai de-asta ma scurg si eu de placere,odata cu samponul,cand o spal pe cap...

Anonymous said...

ada: ce rrompa? unde ai scris tu rrompa?
eu nu as vrea sa ma tund cu par negru drept si lung si negru cu breton. am fost odata aranjata asa ( ce-i drept parul meu a rezistat exact o ora, apoi a izbucnit intr-o gaura negre de bucle de toate formele: de la forma pionului de sah la forma cercurilor de verighete) si m-am simti asa...ca o mashtera.

talpaiadului: dar, voi m-ati placea si cu tunsura tunsa horror, dar baietii nu :(
ruxandra ta pare minunata :)

ilisim said...

:) si pe mine in buletin ma cheama Maria- na

Warmer Climes said...

http://todenyasound.blogspot.com/2007/05/rosie-thomas-linite.html ;)

[ai nevoie]

Dani Mocanu said...

Si pe Mihne ma cheam Ion in buletin. Ar tebui sa ma aplec in fata pamantului !!! Si mai mult de atat.

konada said...

"word verification" ;)
ia spune mario, te-ai tuns, gata?

Anonymous said...

daaa, am trecut si la faza a treia. dupa ce la inceput am avut in cap fire de telefon, am devenit apoi maur si acum arat ca un desen manga

konada said...

haha. desi greu de imaginat ceva manga cu carliontzi, suna tare bine.. :)

Anonymous said...

Da Ado, s-a tuns!Si-i sta uber-bine...Sac!

Anonymous said...

eh as vrea eu sa-mi stea uber-bine... dar sunt fericita ca macar nu trebuie sa mai folosesc peria asa des :D