Monday, February 20, 2006

hmmmmm

Sunt o dura. Uitati de partea mea de personalitate care poarta tricou roz, pe care o ratza face baie spunand squeacky clean. Care zambeste binevoitor si dulce chiar si celor pe care nu-i poate suferi si se gandeste deseori ce bine ar fi sa existe un bar unde sa se consume numai zmeura si fragi, totul servit de ursi surazatori, cu sorturi albe, scrobite, mirosind a cocolino.

Nuuu, mai exista o parte a mea. Mult mai intunecata. Care porneste in fiecare dimineata ( de luni mai ales) cu pletele negre in vant, ca o Medusa periculoasa. Cu privire apriga de hun ( well, da, mai sunt si hun si vizigoata uneori, nu numai ostrogoata, depinde de zilele saptamanii). Care are o sabie cu taisul inmuiat in venin, ascunsa in gentuta din catifea reiata.

Si pe care filmul "Irreversible" nu a socat-o. :-oooo. Ok, scena cu extinctorul m-a facut sa-mi bag capul sub perna, este adevarat. Dar ma asteptam sa ajung acasa si sa tremur de frica sub patura, sa ma gandesc numai la ce am putut vedea in film.

In schimb acum am privirea senina si clara, privirea omului care admira un fluture pe o floare rochita randunicii. Si sunt sigura ca o sa adorm cu la fel de multa seninatate. Se pare ca uitatul la prea multe filme hallmark in miez de noapte si-au pus amprenta asupra mea si acum nimic nu mai mai poate soca :P. ( ok, nu ma credeti, pe hallmark ma uit doar la crimele din midsomer)

linkul pentru film - (http://www.imdb.com/title/tt0290673/

No comments: