Tuesday, June 06, 2006

Azi am vazut foarte multi oameni imbracati in pantaloni de fas. Pe caldura asta! Nu-mi explic de ce. Ar putea foarte bine sa poarte niste pantaloni facuti din tigai incinse.

Doi tineri care se sarutau ieri cu foc in statia de metrou de la romana erau sa arunce un nene drept in fata metroului din cauza gesturilor lor dezlanate, cuprinse de valtoarea pasiunii. Evident s-a iscat un mic scandal apoi.

Scena vazuta azi in parc ( jur ca nu inventez): trei mosuleti pe o banca, din aceia cu palarie in cap, camasa in patratele si baston. trece o fata mladioasa, cu parul lung prin fata lor si unul dintre mosuleti vrea sa o abordeze galant si incepe: "frumoaso" ... se opreste brusc atunci cand o parte a protezei ii cade din gura in poala.

Mai demult, un batranel si o batranica, tot in parc, pe o banca. El ii spune: " Si te rog sa-mi zici cand te supara ceva. Altfel relatia noastra nu o sa reziste".

6 comments:

Lulu said...

Sa stii ca si io ma gandeam ca se coc dar poate ca tineau cura de slabire si ideea asta era, sa faca un pic de sauna. Gasesc ca purtatul treningului in oras e dezgustator.

Anonymous said...

acum sunt cu trening pe mine, dal negru cu dunga alba, de fas, azi l-am scos din dulap, nu l-am mai purtat de asta vara.

(FILA original - eh eh eh !)
Si am si d-ala adidas cu capse, si l-am purtat oh oh wht kind of a peson am i ! the horror !

Unknown said...

oh, the little things... :)
nu am purtat niciodata pantaloni de fas, dar daca asta tre' sa fac pentru o plimbare linistita, hell yeah! m-as inveli si in celofan alimentar, as pune un strat de aluminiu si as umbla cu un borcan de condimente dupa mine. nu exista pret prea mare :p

Anonymous said...

apropo de batrani, azi ma plimbam prin parc (altul decat al tau). si am auzit un banc cu batrani:

#1: Am fost aseara la femei!
#2: Si cum o fost?
#1: Mult mai curat decat la barbati!

Nu stiu.. pe mine m-o distrat de numa ;)

Florin said...

Off topic: Am eu impresia, sau a castigat Steaua campionatul?

Anonymous said...

:D cu foarte mare intarziere: Yay!