Tuesday, June 06, 2006

Ca sa te mentii supla si plina de energie trebuie doar sa consumi un fibrobar in loc de alte mancaruri pline de calorii. Oare oamenii care dau sfatul asta au gustat vreodata un fibrobar? Are gustul cam cum cred eu ca are un elan rasuflarea dimineata, dupa ce toata noaptea a mancat scoarta de copac batran.

21 comments:

Delice said...

Este unul dintre cele mai insipide lucruri pe care le-am mancat. Si e vraja chestia cu mancatul unui fibrobar in loc de o masa...Dupa 20 de minute te paleste o foame de nu stii cum sa gasesti frigiderul mai repede.

Anonymous said...

Not really ( ma rog in conditiile in care eu am 48 si vreau sa reajung la 47 kg, dar astea sunt mofturi :P). Dar eram mai ales curioasa ce gust au ca tot auzeam de fibrobar in dreapta si in stanga :D

Fille en Aiguilles said...

ah, imaginea fibrobar era nicoleta luciu, ai fi zis ca, la cum arata, ar fi ales si ea sa reprezinte ceva mai gustos... irene, incearca lu start, sunt foarte gustosi si un pachet e suficient pt un mic dejun, da-le naibii de bare cu fibre.

Anonymous said...

Nu, pur si simplu eu am o greutate la care ma simt cel mai bine. Incepusem sa seman cu un trapez in ultima vreme pt ca mancam la birou f multe dulciuri si chestii sarate asa ca le-am sistat si m-am pus pe mancat mai cu cap.
Fibrobarul a fost doar o experienta din curiozitate pe care nu o voi mai repeta vreodata :D.
Oricum nu sunt deloc genul care tine diete peste diete. Este prea frustrant!

Anonymous said...

Fibrobar... suna a nume de personaj malefic.

"OH NO It's FIBROBAR, RUUUUUUN!!!!"
"BWAAAAHHAHAHAAH Resistance is FUTILE!"

Anonymous said...

indeed. all your fiber are belong to us... (or something)

Anonymous said...

messalina: nu te obosi cu fibrobar - mai degraba incearca sa faci mai multa miscare (cu aceeasi dieta sau portii mai mici). Eventual socializeaza cu Irena prin parc ;>

Anonymous said...

:)) Eugen. Fibrobar este pe urmele tale si n-ai cum sa scapi de el!

messalina: :D eu ma las de fumat in fiecare zi si de fiecare data zic: "asta e ultima!". dar am vreo 2 zile pe saptamana in care nu fumez deloc.

x: nu-mi mai zice te rog irena, ca asa imi ziceau ai mei cand faceam o tampenie. numai ce-i auzeam: "irena! ia vino sa ne explici" si teama mi se strecura in suflet :P

rheak said...

Ma simt cat un sac plin cu bolovani de rau. Auzi, 47kg. Nu ma mai ajuta nici facultatea nici diploma la slabitu asta. Nici un strop de stress. Si mai avem si aceeasi inaltime. *faceplam* O sa-mi cant de acum in colo zilnic: am oase grele.

Anonymous said...

eugen avea dreptate, fibrobar este evil, uite unde a ajuns discutia din cauza lui

asta nu era o discutie despre " o fata este frumoasa doar daca e slaba".

eu vorbesc strict despre mine, eu ma simt bine la o anumita greutate, pur si simplu aia e greutatea mea optima. ce este in plus ma face sa
ma simt nasol. si nu vorbesc din punct de vedere estetic neaparat.

Anonymous said...

Aiurea... are un gust delicios. Si taie foamea. Cel putin mie. Vorbesc serios.

Anonymous said...

INSPECTIE!!!!

Lulu said...

:-)))))))))))))))))))))))))))) Mor de ras !!!!

Anonymous said...

indraznesti sa razi de FIBROBARON?!!!!

Anonymous said...

Eu cred ca sunt dovada vie ca daca mananci Fibrobar slabesti.
De la 68,8kg acum am 61,2kg.

Recunosc, are un gust destul de nasparliu. Dupa ce mananci 3 saptamani la rand Fibrobar de 2 ori pe zi, ti se apleaca... apoi daca treci de momentul greu te obisnuiesti. O sa incepi sa consumi Fibrobar-uri la modul sadic.

De ce am inceput sa consum fibrobar? Pentru ca pur si simplu am devenit obsedat de cum arat, nu vreau sa vina inca o vara si eu sa imi expun suncile care mi se revarsa din slip. :D
Serios vorbind acum, nu am fost gras la 68kg. Doar ca stiu ca pot arata mult mai bine de atat. :) Si chiar vreau asta.

La sala am fost doar de 2 ori, in ultimele 2 saptamani, disperat de progresul lent in "operatiunea slabitul" care se derula de 2 luni.
Am facut totusi ceva abdomene. Fac cam 100 abdomene la 2 zile.

Mananc de 3 ori pe zi.
Dimineata mananc "sanatos". Adica orice gasesc in frigider, si in cantitati semnificative. Dar incerc sa elimin grasimea. Exemplu, daca imi fac la Microunde niste cascaval, scurg grasimea rezultata in chiuveta.
Tot dimineta iau si o pilula de lecitina.

La pranz un Fibrobar sau un pahar de Siluet cu lapte. (Siluet nu pot cu iaurt sau apa chioara).
La pranz pot bea si un pahar de Carnitin cu apa plata. (Aia minerala nu merge, are gust nasol).

Seara (pana in 8) Fibrobar sau Siluet.
Inainte de culcare mai beau un pahar de Carnitin. (In caz ca nu uit)

Nu am un regim strict, uneori mai calc pe alaturi, adica cam o data la 2 saptamani la pranz mai comand cate o shaorma uriasa. Shaorma este scuza preferata in zilele cand uit sa iau fibrobarul la mine. :)
Sau daca ies seara in oras si prietenii se hotarasc la un restaurant cu specific romanesc, sa nu credeti ca scot fibrobaru pe masa. Nu... comand cu nesimtire ceafa de porc la gratar si cartofi prajiti.

P.S. Mie un fibrobar imi ajunge, nu ma apuca foamea dupa 20 minute. Si daca te apuca, mai mananci un fibrobar.

Sa tii o astfel de cura, este dicil, suferi, trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa o faci si sa si persiste in timp.

Anonymous said...

:)) asta e primul testimonial de la mine de pe blog.

Anonymous said...

You made my day. :)

Daca ti se pare a fi testimonial, macar ti pare a fi unul convingator si sincer? :D

Sunt multi care mi-au spus ca fibrobarurile sunt prostii, ca ar trebui sa mananc normal si sa fac exercitii fizice. Am considerat sfaturile drept jigniri, pentru ca am fost mereu o persoana sportiva, fara vicii. Dar statul pe un scaun toata ziua nu are cum sa contracareze efectele shaormei de la pranz. Mai ales cand nu am timp sa fac miscare. :)

Sunt iar multi care mi-au dat retete gratuite cu tot felul de diete disociate si alte perversiuni culinare.
Pai sa tina ei dietele astea, ca eu STIU sigur ca nu am timp sa umblu in fiecare zi sa cumpar si sa gatesc un anumit tip de mancare.

P.S. Am mentionat ca batoanele astea sunt si nesimtit de ieftine? ;)

Anonymous said...

Irene, eu m-am prins cum functioneaza Fibrobarurile! Dupa ce m-am chinuit si eu sa scap de trei kg, am realizat marele adevar: mananci un Fibrobar in loc de masa si apoi ti se face prea greata pentru a manca si altceva. Ma rog, de fapt nu imi amintesc sa fi reusit sa mananc mai mult de jumate din batonul magic vreodata. Are un gust cel putin ciudat. Prietenul de pe atunci ma incuraja in "dieta" autoimpusa.. pana a gustat si el nebunia de baton si m-a rugat sa incetez si mi-a facut complimente privitor la modul in care aratam :D (pana la urma, nici nu stiu cum am reusit sa slabesc.. pur si simplu s-au topit alea trei kilograme in plus.. revin periodic, dar pleaca la fel de repede).

Anonymous said...

Aww, man!
All you ****ots smoking ***s on Santa Monica Boulevard.

Try calliagnosia.

Anonymous said...

Si eu consum Fibrobar. Sunt la o dieta in care tb sa dau jos 15 kg..dupa ce m-am ingrasat ca m-am lasat de sport. Fac sport aproape zilnic - minim 5 ori pe sapt - maxim 7 ori pe saptamana...orice sport amestecat..dans, tai-bo,spin, step, etc.

Cel mai greu este ca am renuntat la dulce...asa ca Fibrobar mi se pare o mana cereasca si recunosc ca maninc dimineata mereu unul...apoi daca nu am timp sa maninc corect la pranz sau seara mai bag un fibrobar.

Anonymous said...

vad ca cele mai multe pareri concluzioneaza ca fibrobar-ul e oribil....poate intre timp a mai capatat niste imbunatatiri...caci mie imi place la nebunie.....uneori kiar mi se face pofta de un fibrobar si abia astept sa mananc unul ...il prefer pe cel forte cu L carnitina si omega 3 .....apoi umplu stomacul cu apa plata ....caci mi se face si sete si ....cateva ore nu mai am nevoie de nimic....Rezultate pozitive in silueta?nu se observa prea tare ...oricum nu mananc fibrobar cu regularitate,caci pana la urma masa e masa...nu trebuie inlocuita cu nimic in lume.....