Friday, June 16, 2006

Come, butterflies, come!

Ziua cea mai far' de chef de lucru. Din cauza de soare si vineri si pofta de clatite.

Vorbeam mai demult cu o prietena casatorita. Ii lipsea noutatea. Cand te duci la o petrecere, intr-un club, la o blind date, la o noua intalnire cu un nou tip, cand stai sa te aranjezi cu orele si ai fluturi in stomac. Uneori, daca ai noroc, iti mai pastrezi starea asta multa vreme cand esti cu cineva. Apoi te trezesti la un moment dat ca fluturii au zburat in alta tara (probabil mananca miere de orhidee la umbra unui copac pitic, in Mandalay).
Vorbeam cu aceeasi prietena de curand si-i ziceam ca nu ma deranjeaza singuratatea absolut deloc. Chiar imi lipsea sa am o perioada de respiro. Dar ma deranjeaza rau ca nu sunt indragostita. Stiti expresia unui catel atunci cand ii arunci o minge in apa si el ti-o aduce inapoi, cu ochii stralucind, cu urechile date pe spate si poti sa pui pariu ca e un caine care zambeste cu gura pana la urechi. Oricat m-ar deranja sa ma compar cu un caine ( aici irene chiar s-a simtit deranjata de comparatie si a trantit cana pe masa, dar apoi i-a trecut) cam asa ma simt si eu cand sunt indragostita pana peste urechi, pana cat de sus pot.

Avand in vedere insa ca eu ma indragostesc din 4 in 4 ani, se pare ca mai am un an pana sa se intample miracolul! :-<

6 comments:

Anonymous said...

deci esti o indragostita bisecta :D

Anonymous said...

a propos, cati ani ai? :>

Anonymous said...

26 de primaveri :P

Anonymous said...

dang woman, am ezitat inainte de a clicka publish your comment, dar am zis ca te prinzi tu :P. al doilea comment era strict legat de primul.
oricum, multe primaveri inainte ;).

Florin said...

La Irene in asta consta cincinalul ;) Si daca ne-am indragosti mai des, parca si-ar pierde din fumusete, nu?

Anonymous said...

mersi elaine :)

florin: nu cred ca e genul de stare care se poate "toci" vreodata.