Friday, June 16, 2006

Frate, da si mie o caramea, ce naiba!

Anul trecut, pe vremea asta, vorbeam ca un golan. Incepusem sa le zic tuturor in gluma "frate" si "man" si "mane" pana cand am ramas cu ticul verbal. Ma duceam la tata: " frate, ma ajuti si pe mine sa mut biroul? " sau ma duceam cu mama " frate, imi coci si mie o prajitura?". Culmea era ca ai mei erau super amuzati de modul meu de abordare. In schimb prietenii, mai ales baietii, si mai ales prietenul...erau indignati cum poate o domnisoara fina si cu educatie aleasa sa vorbeasca in acest hal!!! Pana la urma, am scapat de "frate". Dar cumva ma simt aiurea acum ca vorbesc prea normal :(

9 comments:

Anonymous said...

frate e ok...varianta mea la asta e fra'( very clockwork orange)
eu la un moment dat incepusem sa vorbesc cu prietene, si m-am lasat, si a fost bine, dar dupa aceea am inceput sa petrec mult timp cu cineva care vorbea cu prietene...si iar m-am luat...:((
in principiu vorbesc cam urat, desi tot un soi de domnisoara sunt si io...
dar e ok...nu ma stresez prea tare!

Anonymous said...

dar sa fie clar, cu "tovarase" n-am vorbit niciodata!

si eu mai zic "prietene" sau "amice"

cred ca ma reapuc de vorbit asa, viata fara "frate" not funny :-s

Anonymous said...

exact
don't let them get ya'
vorbeste cum vrei tu! astia "sensibilii" vor trebui sa se obisnuiasca :P

Anonymous said...

da, frate!

Anonymous said...

eu vorbesc cu tovarasu'/tovarasa :) (dar doar ocazional, recunosc) ...si cu stimabile si cu domnitza...ah, si "moftangiu", i like that. in rest, same ol' "frate" si alte cuvinte urate care nu se cuvin pe-un blog zen nici macar in comentarii :">.
in liceu puteam sa vorbesc oricat de urat vroiam, acuma gata nu mai tine :-<. De altfel multe nu mai tin de cativa ani incoace, eu cand m-am lasat de fumat anul trecut era fiindca proful de modelaj (care de altfel e un murdar si jumatate) mi-a zis ca "tine de estetica ca o domnisoara delicata si firava sa nu puta"...si n-am avut cum sa-i contraargumentez asa ca m-am lasat :)

Anonymous said...

Ce inestetic vorbeste profesorul tau :))

zuza said...

hehe.. "boala" cu "frate" o am si eu, din pacate - si cam toata lumea cu care imi permit sa vorbesc asa cum vorbesc in general devine pe calea asta related ;) cel mai funny a fost ca maica-mea auzindu-ma destul de des cu frate-n-sus-frate-n-jos, intr-o seara a zis si ea, complet fara sa-si dea seama, "fraaate, ce rochie are tipa aia" (sau nu mai stiu la ce se referea).. s-a vindecat insa repede pentru ca am ras de ea :)

Anonymous said...

sa nu uitam de faraoane...
incerc sa o folosesc cel putin odata pe luna... :))

Anonymous said...

incercati cu BULAN
TZEUS (ADICA SERVUS LA SIBIU) MA BULAN de 6 luni o tin asa