Thursday, June 15, 2006

Horoscop pentru lulu

Astazi este o zi favorabila. Punct. Ai mari sanse sa treci peste o antipatie ( *hint* iepuri). Ba mai mult, trecerea peste aceasta antipatie te-ar putea ajuta sa faci niste mari descoperiri in lumea stiintei si anume: studiind cu atentie mecanismul miscarii nasului de iepure exista marea sansa sa ai niste epifanii. Daca le vei pune in practica, ai putea chiar sa inventezi un perpetuum mobile.

11 comments:

Lulu said...

:-)))))))))))))))) . Multumesc, Irene, abia asteptam sa vad ce imi prezici ca sa pot parasi linistita vizuina in care locuiesc. Dar trebuie sa te anunt ca eu pe iepuri nu am sa ii plac niciodata fiindca sunt stricati si au probleme sfincteriene. Se pune daca studiez miscarea mustatilor de pisica ? Mi-e mai la indemana.

Anonymous said...

Domnisoara, uite ce e, nu poti face descoperiri de valoare fara sacrificii :P.

Lulu said...

ok, ok, imi sacrific o pereche de flecuri ca sa fac un ocol si sa vad iepurasii aia mici din cutie. daca iau un calmant inainte poate ca o sa pot pune mana pe ei, ca sa imi confrunt oroarea. da stii ce ma gandesc ? daca e ca in cazul lui Vasilica, cine pune mana cumpara? ai chef de crescut iepuri ? :-)))

nihasa said...

hmmm no more easter presents for u.

Anonymous said...

lulu, doar da-le o sansa :p. dar nu iepurilor mici, ci alora mari

Anonymous said...

probably me: :D :D adica insinuezi cumva ca urechile de iepure roz nu sunt ok? HMMM?

Lulu said...

astazi am zambit iepurasilor de la universitate asa ca eu cred ca putem considera subiectul inchis si pacientul vindecat. nihasa, iepurele ala al tau are o privire tulbure de hamal infierbantat, na !

Anonymous said...

Cat p-aci sa te cred lulu! Dar pentru ca sunt un fin psiholog, remarca adresata apoi lui nihasa m-a facut sa am dubii. "hamal infierbintat"? este clar ca tot stricati ii crezi :(

nihasa said...

are ochii un pic injectati dupa o noapte nedormita .. geez ... repede la perversiuni sexuale va gandit .. :D

Anonymous said...

vreau si eu horoscop pentru mine! de ce numai pentru lulu...

Lulu said...

:-).