Wednesday, June 28, 2006

Ma plictisesc :(

Ghidul pe care l-am angajat de curand ca sa ofere explicatii turistilor care-mi viziteaza mintea este incompetent si mitoman. Cand nu stie ce sa zica, inventeaza ceva scandalos."Priviti, la stanga puteti admira in voie amintirile din copilarie ale Irenei". Acolo nu exista insa nici o amintire din copilarie. Este doar iazul in care plutesc plictiselile mele si lipsa de chef. Ce or sa creada oamenii aia despre mine vazand baltoaca aia plina de matasea broastei?

Apoi trece pe langa niste portrete: " Aici este barbatul german de care Irene a fost ingrozitor de indragostita in facultate ( acolo este de fapt doar o amintire marunta a pozei unui om gras si barbos, pe care l-am vazut de curand pe net pe gettyimages). Fiind chipes si bogat a furat inima Irenei intr-o clipita". Poftim? Ce-am facut? Ce barbat chipes, bogat si mai ales german? Este strigator la cer!

In plus imi oboseste turistii plimbandu-i prin tot feluri de locuri care nici macar nu fac parte din circuit: locul unde sunt stocate imaginile cu cluburi pline de fum si oameni transpirati, locul sunt stocate imaginile cu mine spalandu-ma pe fata, in fiecare dimineata etc. Si am auzit ca ghidul asta, care are si "virtutea" de a fi un muzician ratat, ii obliga pe turisti sa-i cumpere cd-urile cu muzica proasta, la suprapret. Cica muzica lui este muzica mea preferata.
He's so fired!

12 comments:

Anonymous said...

Sper sa iti fie de folos umilul blog pe care cu abnegatie il pastoresc.

P.S. Iertata-mi fie reclama mascata!

Anonymous said...

Sper sa iti fie de folos umilul blog pe care cu abnegatie il pastoresc. www.vaduvablog.blogspot.com

P.S. Iertata-mi fie reclama mascata!

Anonymous said...

get a new extra-curricular activity - whichever ;>

Anonymous said...

caldura, bat-o vina..:))

Anonymous said...

a fost atat de mascata reclama ta ca era cat p-aci sa o trec cu vederea :P

oricum stiu de vaduvablog, intentionez sa o trec la linkuri cu prima ocazie ( cand o sa mai indraznesc sa trec din nou prin jungla templateului)

get a new extra-curricular activity - whichever ;>
cum ar fi? eu ma gandeam sa-mi schimb viata cu totul, sa ma duc in noua zeelanda si sa ma apuc serios de apicultura. e un vis mai vechi d-al meu :D

azi in schimb am preferat ca new extra-curricular activity sa ma plimb cu taxiurile ( fara aer conditionat evident) dintr-un loc in altul. a fost fascinant.

ZeroViu said...

eu zic ca doar caldura e de vina...tine-o tot asa

Sorin said...

Te impinge cineva (ceva) spre Kafkian sau comercial?
Sunt batran si pricep greu.

Lulu said...

Caldura e cu siguranta de vina. Avem si manifestari psihotice de la caldura cateodata.

Anonymous said...

sorin, e clar ca daca ma impinge ceva spre comercial acela este locul de munca.

lulu: caldura n-are nici o vina. uneori bat campii, trebuie sa va obisnuiti cu asta :P

Anonymous said...

pentru acest gen de insemnari revin mereu pe blogul zen :)

Sorin said...

Si asta tot "commercial" se cheama.
Iti place? E facuta cu cap si are priza la tzinta aleasa, rentabilizand ca^rpe care imbie la tembelizare.
Unii observa totusi ca reclama asta vinde materiale de calitate proasta.
Raman la convingerea ca valorezi mai mult decat cei care insala pustimea.

Anonymous said...

multumesc naen :). ma gandeam ieri daca sa mai scriu posturi clar inspirate de piticii de pe creier. daca macar unei persoane ii plac, atunci nu renunt :)

sorin, nu publicitatea sau televizorul sau ce mai vrei tu sunt responsabile de existenta oamenilor tembeli. si nu subestima pustii. nu-s deloc prosti si nu inghit orice. nu toate reclamele inseala oamenii, nu orice om de publicitate este un farsor.
ce fac acum ma ajuta foarte mult. este doar o etapa in viata in mea si invat multe. mai ales in ceea ce priveste scrisul.