Saturday, June 24, 2006

Pentru toate exista un inceput

Ieri, pentru prima data, am mancat o shaorma.

Probabil eram singura din Romania care nu mai facuse asta. Pur si simplu pana ieri nu a fost sa fie. Si oricum parerea mea este ca e bine sa nu le incerci pe toate deodata. Cum toata lumea imi descria experienta shaormei drept o experienta senzationala ( mai ales atunci cand iti este foarte foame), am ales sa astept pana o sa gasesc persoana potrivita alaturi cu care sa impart acest moment. Multi mi-au promis marea cu sarea si soarele cu luna, multi s-au scandalizat, multi au comentat, multi s-au batut cu pumnul in piept ca ei trebuie sa fie. The right one insa nu aparea. Pana cand ieri am ales sa nu mai astept degeaba si sa mananc prima mea saorma alaturi de un prieten foarte, foarte bun. Zic eu ca prieten foarte, foarte bun, este de o mie de ori mai bun decat un the right one care face mofturi in privinta aparitiei lui.

Ce pot sa zic acum, dupa... Chiar si o saorma mica este imensa. De asemenea este o mancare inventata pentru oamenii cu guri foarte mari, de zmei. Sunt mandra insa ca prima mea shaorma nu a fost una la farfurie, cum poate ar fi fost intelept sa incerc. M-am luptat cu ea, fara cutit si furculita. Imi amintesc si acum spaima si frica de esec pe care le-am simtit atunci cand am vazut miezul bogat, la care nu stiam cum o sa ajung si cum o sa-l dau gata. Evident inevitabilul s-a intamplat: nu am reusit sa o mananc pe toata :(

Asa ca, multe multumiri ( stii tu cine)! :)

Urmeaza mango! Mango, here I come! I'll destroy you!
Evident, tot alaturi de o persoana potrivita! :D

9 comments:

Fille en Aiguilles said...

conteaza foarte mult de unde anume mananci shaorma, pt ca poti sa nimeresti cate una care te va face sa nu mai vrei sa mananci in viata ta asa ceva. cea mai buna pe care am mancat-o eu a fost in dristor, cred ca stie toata lumea locul. catastrofale sunt alea care au cartofi [candva prajiti] reci sau prea multa ceapa sau prea mult ketchup. preferabil e sa fie prin preajma si-umpic de ayran, sosu ala speshul. shaorma excelentissima [sosuri multe si bune pe alese, deloc gretoase, salate dupa pohta inimei] mai este si la fast food baba pe mihai eminescu, aproape de intersectia cu dacia.

i hate mango[e]s.

"Zic eu ca prieten foarte, foarte bun, este de o mie de ori mai bun decat un the right one care face mofturi in privinta aparitiei lui."

pai, cam da. printre motivele pt care e de o mie de ori mai bun prietenul se numara si acela ca relatia cu prietenul va dura mai mult =))

Florin said...

Trebuie sa incerci felafel-ul (un fel de shaorma), care printre altele, nu contine carne;)
Cel mai bine o fac de obicei turcii ( din ro) pt ca :they stick to the recipe": lipie, niste chiftelute dintru-un amestec vegetal, rosii feliate, cartofi prajiti;(, varza, cateva feliute de castraveciori murati, mayo si sos rosii (nu ketchup). Mult mai bun decat shaorma.

Anonymous said...

Uhhh, acum chiar ca sunt singurul care nu a mancat shaorma! Dar nu ai spus un lucru esential: e buna?

Anonymous said...

Saorma a fost foarte buna, nu dintr-un loc faimos. Poate si pentru ca mi-era ingrozitor de foame.
O sa incerc acum, evident, si saormele laudate de toti.

Prietenii foarte buni rulz :). Ei iti aduc flori, dulciuri, carti si iti zic ca esti frumoasa chiar si atunci cand nu esti. Nu am sa pricep niciodata de ce prietenii buni pot sa fac asta si iubitii nu :)

O sa incerc toate speciile de saorma acum. Oricum se pare ca am eu un fel de afinitate pentru genul asta de mancare mai arabeasca etc.


Andrei da, este foarte buna. Este exact genul de mancare addictive, ca pizza.

Anonymous said...

:)) saracii iubiti, in ce lume neagra si lipsita de speranta traiesc. uite de ce se inraiesc :P

Anonymous said...

Diferenta esentiala intre prieteni si iubiti e ca primii nu asteapta nimic de la tine, tin la tine orice ar fi si orice ai face, pe cand iubitii mereu asteapta enorm de la tine: sa-i faci fericiti.

Anonymous said...

Bine ai venit intr-un clb foarte exclusivist! :)
Shaorma ma scoate din mizerie joia si vinerea cand raman fara mancare si este acel ingredient perfect al unei baute cu prietenii pana dimineata.
Locuri: Dristor, Piata 1 Mai, George Cosbuc...
Ah ce pofta mi s-a facut!

sisiphe said...

si? ai probat mango? :) e cam ciudatel la gust... :)

Anonymous said...

Am mancat o singura data shaorma la Dristor si a fost si ultima. Cea mai buna este la G.Cosbuc, intradevar delicioasa! Yuummm, ce foame mi s-a facut, azi dau o fuga pe acolo!