Friday, June 16, 2006

Post vegetal

Sunt vesela ca un scolar imbracat in costumas de lup la serbarea de sfarsit de an! Azi spre deosebire de alte dati nu am mai deschis umbrela pentru ca ploua afara. Si mirosea a tei si mergeam prin ploaie si parc, singura, seara, tot contrar altui obicei d-al meu de a ma teme si de umbra mea cand e intuneric si nu e nimeni pe langa mine.

Am observat la multe persoane teama de natura noaptea, de padure mai ales. Poate pentru ca auzi mereu fosnete, soapte si te astepti sa simti niste degete uscate pe umarul tau, sa te intorci si sa vezi....ceva groaznic. Si copacii... cu copacii, ierburile si tufele este o alta poveste. Par ca au atata viata in ei, desi sunt atat de nemiscati. Par genul de copaci tacuti, aparent blanzi, care noaptea devin psihopati si doritori sa-ti infiga o creanga in inima daca treci pe langa ei.

Stiti oamenii aceia care-si troznesc cu putere ba degetele, ba gatul? Mi-e cam teama de ei. Pare ca sub invelisul de piele si carne, sunt de fapt niste copaci care-si frang crengile nervosi. Ma gandesc insa ca as putea fi unul dintre ei. Pentru ca genunchii mei troznesc mult prea cumplit cand ii indoi. Poate sunt o iedera cu tulpina lemnoasa.

6 comments:

Anonymous said...

Mie-mi troznesc gleznele ingrozitor, orice as face si ma enerveaza pentru ca imi aduc aminte mereu cand le aud (si le adi des) ca o sa imbatranesc. E mult mai placut sa te crezi copac :D

Anonymous said...

He he - au fost si altii in parc ieri (poate acelasi), dar ca sa nu rugineasca au fugit de ploaie. Si vantul si copacii erau cam guralivi..

zuza said...

cred ca frica de paduri are poate si ceva de-a face cu faptul ca mai toti am vazut twin peaks cand eram mici :)

Florin said...

N-are legatura cu subiectul: nu organizam si noi un bataie cu perne "spontana" (din moment ce o organizam nu poate fi spontana).
Ar fi chiar misto sa ne intalnim vreo 30-40 de persoane undevaprin Bucuresti si dintr-o data (la ora prestabilita) sa scoatem niste perne din ghiozdane (sau de unde le putem ascunde mai bine) si sa ne bumbacim categoric....aaa??? Cum suna ideea?

Anonymous said...

bataie cu perne? sure, mi-ar placea. desi m-am batut odata cu perne cu un fost prieten si a iesit cam rau. unele perne sunt prea mari si tari ca sa dai cu ele in cap unei fete :(

asa ca daca se va organiza vreodata asa ceva: va rog, pernele sa fie usoare ca puful :P

Florin said...

le-am propus celor de la metropotan sa promoveze/mediatizeze un astfel de eveniment...sunt curios daca o sa apara ceva pe site-ul lor.
Bine, as mai putea trimite un mail contactelor mele, de genu "citeste si da mai departe" dar nu stiu ce succes va avea.