Wednesday, October 11, 2006

Cum strica Irene lumea din jur (oameni, animale, plante, pietre etc)

Pentru ca alint, pentru ca fac in locul lor ce ar trebui sa faca ei, pentru ca sar repede din fotoliu cand au vreo dorinta, fac din ei niste lenesi si niste inadaptati.

Exemplu: dimineata pisoiul statea sprijinit in coate pe picioarele mele. Nu dormea, doar incerca sa ma faca pe mine sa dorm cat mai prost. La un moment dat scoate un mieunat ingrozitor de alintat, un mau cu accent pe u. Ma uit la el si ce vad? Avea un tantar imens pe nas ( cred ca era vorba tot de tantaroaica Ciuperca Anca din postul lui lepetitmouton :))), care gusta cu lingurita din el iar pisicul meu statea si se uita crucis la el si nu facea nimic. De fapt a facut ceva: m-a trezit pe mine din somn ca sa alung tantarul.
:|

5 comments:

Anonymous said...

Un pisoi cu personalitate :) tot respectul pentru el. Mai ales ca miauna cu "mau". Culmea, in redactie tocmai ce avea loc o discutie despre pisici in momentul in care ti-am vazut postul :D

Anonymous said...

Azi e ziua pisicilor, clar.

Auzi tu, un pisic care se sprijină în coate. Cute.

le petit mouton said...

Daca pisicul tau are nevoie de vreo prietena care suge sangele boborului, u can have her :) presimt ca mai gasesc vreo insecta in camera mea environment-friendly

Anonymous said...

adrian: este pisic suedez, normal ca miauna cu "mau"

stingo: si are niste coate ascutite ca niste ace de gamalie :(

lemouton: nu as vrea sa incurajez prieteniile dubioase :P

Anonymous said...

Hahaa.. motanul meu e pe dos, vaneaza tantari pana pica de oboseala, daca e sa fie zi plina :) Si ii place sa ii manance pe toti. Ca e noapte sau zi, motanul meu e pe metereze!

"adrian: este pisic suedez, normal ca miauna cu "mau""

Nu, atunci trebuia sa zica "mjau" :P