Thursday, October 05, 2006

Every day has its day

D-aia uneori avem impresia ca e vineri cand este d-abia marti. Sau cand duminica are lumina de joi. Aceasta pentru in interiorul acelei zile de marti este vineri si oamenii-marti isi fac planuri pentru weekend. Sunt mult mai veseli, desi un pic obositi, impart cafeaua la serviciu si biscuitii cu mere si scortioara.
In timp ce oamenii-duminica sunt d-abia in ziua de joi si sunt nervosi. Doamne fereste sa patezi cu cafea foile vreunui omulet-duminica. Iti va arunca o privire ucigatoare si nu va mai vorbi cu tine pana la sfarsitul zilei!

Deci de aceea simt eu azi ca este marti! Cum am eu o explicatie pentru toate, vedeti?

5 comments:

Anonymous said...

Dar astăzi este vineri. În fiecare zi e vineri.

Anonymous said...

thanks pt ponturi, teoretic le aveam intr-un sertaras as mintii, insa ma aflu in perioada "write like there's no tomorrow". oricum, mi-ai facut vinerea obosita mai usor de indurat :)

Irina said...

Ba azi a fost luni. Luni cu sedinta si umbrele. Oamenii-luni nu au creacane si nu zambesc niciodata. Oamenii-luni poarta cravate si beau multa cafea.

Anonymous said...

Micul tau eseu imi aduce aminte de titlul cartii lui G.K. Chesterton "The man who was thursday". Nu stiu daca ai citit cartea,eu unul nu am facut-o, dar stiu sigur ca acest titlu iti place foarte mult si ti-a servit drept inspiratie.
Cum am eu o explicatie pentru toate, vezi?

Semnat:Anonimenea

Anonymous said...

:) da, e adevarat ca e un titlu care-mi place foarte mult, dar cand am scris postul nu la titlul cartii asteia m-am gandit. oricum postul meu nu are legatura cu subiectul cartii. in carte exista un om care pur si simplu avea ca nume de cod ziua de joi.