Wednesday, October 18, 2006

My hippie child

Ma gandeam zilele astea la faptul ca o sa am un copil care o sa-mi citeasca blogul pe net. Si o sa aiba prietene si prieteni care o sa citeasca pe net blogul mamei lui. Si daca o sa-i fie rusine cu mine? :-s
Si m-am mai gandit ca la ce educatie o sa-i dau copilului, este foarte posibil ca el sa devina un hippiot. Sau o hippioata pentru ca as vrea sa fie fetita.
Copilul meu o sa creasca ascultand muzica indie si cantece happy precum Suburban kids with biblical names - trees and squirells si in loc de cantece de leagan o sa asculte Zero 7. Sau jazz, depinde de ce o sa aiba chef.
O sa ne jucam cu plastilina si o sa facem fotografii de dimineata pana seara. Si daca are chef o sa aiba voie sa deseneze pe pereti ( nu ca mine care am desenat cu spirt pe perete o familie voioasa si am fost certata aspru pentru ca aveam potential artistic dezvoltat). Nu o s-o oblig sa poarte rochite stupide cand mergem in vizite. Daca vrea, poate sa mearga si in pijama. Nici nu o s-o tund "asa cum ii sta bine unei fetite". Dar o s-o oblig sa se pieptene, nu va speriati :P
Acum sper doar sa nu aiba un tata sever care sa ne puna la punct pe amandoua :(. Nu se stie niciodata cu tatii. Cand te casatoresti cu el poate sa fie cel mai simpatic baiat din lume si apoi cand capata o fata, te pomenesti ca se transforma intr-un portar care inghite cheile si nu mai lasa pe nimeni sa faca nimic :(

17 comments:

Anonymous said...

Frumos scris, eu astept si partea a doua cu optiunea baiat :)

Anonymous said...

copilul meu o sa asculte muzica asta
http://www.babyrockrecords.com/web/page.asp?pgs=products

deocamdata o ascult eu totusi, feels good

Andrei Scripca said...

=)) e tare! in primul rand sa fie sanatos copilu...si apoi o s faci tot c ti-ai propus si nu numai;)

Anonymous said...

Sau poate o sa imbatranesti si o sa incepi sa asculti muzica populara. Si o sa-ti stresezi copilul ca orice parinte :))

Anonymous said...

:))) posibil.

ciprian: daca o sa am baiat o sa fiu in pom. nu am planuri pentru situatia asta :D

Anonymous said...

nop. facem intai un baiat (bogdan) si apoi o fetita (insert name here)

Anonymous said...

oh, doamne.. sa-ti dea Dumnezeu. hai ca parca-s o baba.. but i meant it. Chiar vreau sa-ti iasa, sa fii un parinte bun, o mama buna, si o fetita cu care sa te intelegi si care sa aprecieze liberatatea pe care esti gata sa i-o dai.
[n-ai vrea sa ma infiezi si pe mine?]

Anonymous said...

nu vreau baiat!!!!1 fara baieti ca sunt obraznici si nu spala vasele :P

:)) april, eu te infiez. daca nu ai o problema sa te joci cu plastilina etc

Anonymous said...

Problema e (am auzit-o pe undeva, nu e de la mine) ca fetele-si petrec copilaria si adolescenta invatand sa caute un broscoi care, printr-o sarutare, se transforma in print.
Si, de fapt, ajung sa-si gaseasca un print care, dupa cativa ani de casnicie, oricat l-ar saruta bietele fete, tot in broscoi se transforma.

Anonymous said...

aiurea :D, nu exista printi. exista doar broscoi :)) unii broscoi sunt foarte simpatici si raman asa. altii se transforma in crocodili si te mananca fericiti cu fulgi cu tot.
daaar lucrurile nu-s atat de grave precum ar parea. doar ca unele fete ar trebui sa termine cu obsesia asta de a saruta broaste si a le urmari apoi transformarea in ceva frumos ( datorita lor, ca daca nu erau ele...) o broasca urata de obicei ramane urata.

Anonymous said...

irene, saracuta de tine, cum esti tu, ca un fulg asa...

Anonymous said...

dar daca ei/lui nu o sa i se para fun, sa ii dictezi ce sa asculte, poate o sa ii placa manelele si sa ia extazi, luanduse dupa turma.
arunci ce o sa faci, incearca sa nu dictezi oamenilor ce sa faca si cum sa faca mai ales copiilor tai.

hippiekiller said...

fara hipioti, chiar daca's mici! hahaha
hippiekiller

Anonymous said...

:)))flower power! :D

arhivatorul: eu povesteam doar despre mediul in care o sa creasca. nu dictez nimanui ce sa asculte. stiu prea bine ce inseamna sa impui unui copil gusturile tale :D. nu-s chiar asa batrana sa nu-mi mai aduc aminte de tineretile mele :P

cafeaculapte said...

Esti draguta.Eu cautam info's despre miscarea hippie si am nimerit in blogul tau.

Oare exista studii tiparite despre asta,ca ma dor ochii!Rau!

Anonymous said...

merci :)
in mod sigur exista. incearca sa dai search "hippie studies" sau ceva de genul asta. doar "hippie" nu stiu daca ajunge :-<

Anonymous said...

foarte in favoarea plastilinei, a desenatului pe pereti si a facutului de fotografii de dimineata pina seara.