Thursday, January 11, 2007

Atention

In ultimele zile comentariile mele moderate nu au ajuns la mine pe blog, asa cum era intelegerea dintre mine si blogger :P. Asa ca eu nu am stiut de comentariile voastre, am crezut ca nu comentati. Asa ca stateam linistita si imi vedeam de ale mele. Pana am primit un mail de la cineva suparat ca-l cenzurez si am intrat in template, la moderate comments. Unde ma astepta un munte de comentarii + muuult spamm :D. Probabil spamul a fost cauza pentru care nu au ajuns in casuta de mail. Le-am aprobat pe toate, nu stiu daca e problema templateului sau bloggerului, deocamdata las comentariile nemoderate.
Si da, adresa aceea cu minte-de-ceai este un blog de test pentru un template. Il rog pe acel stie el cine dar care nu vrea sa fie numit :)) sa stearga lista de linkuri de acolo daca poate :)

Asta a fost tot. Asa ca daca nu va vedeti comentariile publicate inseamna ca nu e vina mea, pentru ca eu public totul, mai putin injuraturile la adresa mea sau spamm-ul.

7 comments:

koma said...

deci injuraturile la adresa altora le publici... ;)

Irene said...

:)) well....

luli said...

damn. koma mi-a luat-o inainte. asta voiam si eu sa intreb :D.

vic said...

pentru altele nu am cum să ştiu, dar dacă te poate înjura cineva pentru ce scrii pe blog, mare păcat
sau erau înjurături potenţiale?

Irene said...

sunt injuraturi care se refera la ce scriu pe blog, la modul meu de a privi lucrurile si de a fi. din categoria "ce te crezi asa grozava". nu-s injuraturi ca la usa cortului, dar cand cineva ma face "proasta" o consider totusi o injuratura :)
in fine, nu le las sa ma demoralizeze de obicei.

Sonius said...

A... se scrie "spam"...

Irene said...

ok, o sa tin minte