Friday, July 11, 2008

In vacanta

Mi se pare ca nu mai am ce povesti si chiar daca e posibil sa fie numai o parere, vreau sa schimb asta. Asa ca vacanta asta o sa vad povesti, o sa adun povesti, o sa fac povesti, o sa fiu iar eu, cea fara amareli, ingrijorari si discutii despre bani, o sa ma simt iubita de cei care chiar conteaza pentru mine si n-o sa-i mai pedepsesc cu momentele mele proaste, o sa incerc sa fiu iar ca la 20, 25, 27 de ani pentru ca mor de frica sa nu fi uitat cum sunt eu de fapt.
Eu nu sunt nici obosita, nici inacrita, nici nemultumita de viata si nici nu ma sacrific pentru altii, eu sunt o lista intreaga de lucruri pe vreau sa le fac neaparat si le pun la cale inca de dimineata. O sa-mi amintesc ca schimbarile sunt lucruri bune si ca merit mai multe schimbari. Si vreau sa-mi amintesc cum e sa stai de vorba cu oameni, oamenii aia necunoscuti cu care vorbesti la posta, in vagonul de tren sau cand cumperi portocale.
3 saptamani sunt o cale lunga, plina de povesti.

6 comments:

Anonymous said...

Intr-un mod ciudat, unul din lucrurile placute ale scriiturilor tale este terapia asta a optimismului.

Relaxanta, mai ales cand taman ai fugit pe balcon din cauza ca te dureau mainile cu care incercai din nou si din nou sa iti acoperi ochii si urechile, si gatlejul de la repetatele "nuuu" guturale, si restul corpului de la chirceala repetata si incordarile involuntare din timpul ultimelor 20 de minute petrecute privind la Extras.

Este absolut dureros sa vezi, in mod repetat si cu o regularitate inspaimantatoare, o seama de personaje facandu-se de ras.

Teribil.

La fel de inspaimantator ca realizarea ca totusi cineva a scris replicile si situatiile respective, vrand sa obtina exact efectul pe care l-a obtinut.

Ricky Gervais.

Nu ma decid daca as vrea sa ii mananc mintea sau sa il inchid intr-o pivnita si apoi sa uit ca am facut-o.

Episodul cu Kate Winslet a fost insa excelent.

Andrei said...

Vacanta placuta si asteptam noi posturi

Iren said...

harlay: sunt si eu buna la ceva :p

ieerdnaa: multumesc

Anonymous said...

pacat ca n-are comentarii cel cu urechelnita.
vacanta placuta.

Ana said...

Iti urez o vacantza plina de peripetii simpatice. Si sa te intorci cu tolba plina de povesti, da? :)

Anonymous said...

http://biblioteca.euroweb.ro/ispir/fatasar.htm