Monday, September 22, 2008

Submarinul reintra in functiune

Alaltaieri m-am luptat cu niste ciuperci. Ieri am terminat "Extrem de tare, incredibil de aproape" si am fost la Leonard Cohen unde a fost frumos, frig de frumos :) Azi am racit si am completat RoBloggers Survey si maine mi-ar placea sa am de unde sa-mi cumpar parfumul asta.
Cam in fiecare noapte visez caini blanzi, plasati in povesti dubioase.
In continuare nu se intampla nimic.
Nu am mai cumparat de 2 luni tigari, in curand de 3. Acum fumul mi se pare caraghios, o sa scriu o poveste despre el.
E in sfarsit liniste, asa cum mi-am dorit, doar ca noaptea mi se pare ca aud pasi de hoti prin curte. S-au dovedit a fi doar frunze. Avem o ferma de vacile domnului pe poarta. Ar trebui sa le construim un grajd. Certurile au intrat inapoi in cutia Pandorei, se cearta intre ele. N-avem timp de ele. Bem ceai de iasomie si citim pana se insereaza. Imi revine cheful de povestit. Gata cu hibernatul de vara.

we all live in a yellow submarine

10 comments:

koma said...

mi-ar face placere sa-ti acord premiul constand in acel concurs. as putea organiza 100 de concursuri la care ai castiga fara efort.

ma intristeaza ce aud despre plamanii tai. pentru ca te cunosc doar din scris nu am asociat niciodata fumul de tigara. initiativa e laudabila, sper sa te tina! am si eu un prieten care s-a lasat cam de 3 luni si acum chiar il enerveaza fumatorii vecini de la alte mese, moment in care ii reamintesc ce injuraturi subliminale si-a luat cand ma polua prieteneste la diverse ocazii.

Iren said...

incetul cu incetul mi-am adus aminte cum se poate trai fara fumat :). acum am ajuns si eu in aceeasi categorie cu prietenul tau, de fost fumator care nu mai suporta fumul de tigara :D
de apucat nu ma mai pot reapuca pentru ca stiu eu ce stiu. si corpul meu stie si el ceva :) suntem amandoi in cardasie.

Unknown said...

Si cum a fost cartea?

Iren said...

Mi-a placut cartea, a picat tocmai bine dupa ce citisem Porno si Junky si ma lasasera cam innegurata.
Mi-au placut, doar ca am trecut repede peste partile siropoase imprastiate pe ici, pe colo. Mi-au placut inventiile lui Oskar, cam la asa ceva ma gandesc si eu noaptea, inainte sa adorm, dar din alte motive decat el.

Ana said...

"frig de frumos" la Cohen. I agree. Nicely put :)

weebzam said...

la mine au functionat chiar si partile siropoase. is that bad? adica vedeam ca omu' vrea neaparat sa ma mucifice si chiar si-asa nu ma puteam abtine. de exemplu, acea caracterizare a bunicii printr-o singura propozitie ("that's just how I am", in conditiile date) m-a cam rupt. JSF e poate un pic prea tanar, prea evident in intentii si dornic sa impresioneze pe ici pe colo, dar, daca reuseste, bravo lui. si bravo mie ca inca mai sunt in stare sa plang la carti. si la cohen.

Iren said...

panickduck: citeste si istoria iubirii (nicole krauss este sotia lui foer). seamana incredibil de mult cu "extrem de tare, incredibil de aproape" :D

weebzam said...

hm. e a doua oara cand se insinueaza cumva ideea cum ca domnul "jonfen" ar plagia (sigur, tu n-ai zis asta, dar te intrebi totusi cine dela cine copiaza). in fine, daca omu' da copy/paste-uri, ce sa zic, la groapa lui sapa. pana una alta, mie mi-a placut cartea aia. o sa citesc si nicole. deocamdata insa stau foarte multe carti la coada, iar eu sunt cu creierul pe inventar.

Iren said...

eu cred ca cei doi s-au inspirat reciproc :)
oricum, ideea era ca daca ti-a placut cartea, una la fel o sa pice la fel de bine.

weebzam said...

ok. sa speram ca terapia prin bocet da roade....