Tuesday, February 14, 2006

<3

Motto: Fraza zilei(care ne-a incantat azi agentia): "...o dubla poveste de dragoste, tandra si dureroasa, aproape solara si lipsita de incranceri grunjoase, dar care poate avea un singur final: fericit sau nu" (dintr-o revista pentru femei binecunoscuta, as putea zice cosmopolita :P)

Cine oare n-a trait macar o singura data in viata o poveste solara si negrunjoasa? Probabil pentru astfel de relatii exista ziua Sf Valentin. Azi a trebuit sa cumpar un cadou pentru ca am fost "amenintata" ca o sa primesc si eu unul. Prin urmare, pentru prima oara in 26 de ani, m-am dus sa cumpar, ca mielul la taiere, un cadouas siropos si dulce, ca un sos de miere cu ciocolata cu caramel si zahar ars ( bleah, cat dulce). In Unirea, pentru ca n-aveam timp sa cutreier magazinele, fiind zi lucratoare. Cum am intrat in magazin pupilele mi-au fost asaltate de inimioare. Ce altceva? Obisnuitele inimioare in varf de bat, care zau ca nu stiu la ce ar putea folosi, pernutele sau pernoaiele cu mesaje candide si iubitoare, ursuleti cu inimioare in brate ( de ce nu girafe sau vaci cu inimioare tinandu-le in spate sau in cap sau intre dinti?) si cam atat. Pentru ca evident de ziua indragostitilor este foarte normal sa faci cadou aceleasi lucruri pe care o sa le primeasca mii de persoane. Vrei sa urmezi turma? Atunci ai ce face cadou. Nu vrei? Atunci pune-ti pofta in cui si da dovada de creativitate. Pana la urma ramai cu sentimentul "atat zgomot/inimioare/ alergatura pentru nimic". In fiecare an aceleasi lucruri. Istorie care se repeta si de Craciun, si de Paste si de 1 martie si etc. Vine sarbatoarea din nou? Nimic mai simplu. Magazinele scot de la naftalina ce a mai ramas de anul trecut. Iar oamenii cumpara din nou si din nou pana cand in debaraua iubitului/iubitei se aduna mii de pernute, ursuleti inimosi, boxeri cu inimioare etc. O adevarata celebrare a iubirii adevarate!

4 comments:

Anonymous said...

Pai si ce i-ai luat pana la urma?

As fi recomandat o inimioara cu boxeri pe ea :D

Anonymous said...

De ce nu boxeri in forma de inima?

Nu pot spune ce i-am luat ca i-am luat ceva banal. Si ma fac de ras, eu care, vorbeste lumea, ca sunt creativa. In schimb am primit un cadou pe care nu-l mai primisem pana acum ... o patura. F draguta. Si foarte utila avand in vedere ca cea mai utilizata propozitie a mea este "mi-e frig".

Anonymous said...

uite o idee. poate pentru la anul :)

http://blogs.nbc.com/office/entry_16.html#comm

Anonymous said...

multumesc pentru link. oricum depinde foarte mult cui vrei sa faci cadou. nu am probleme cand trebuie sa fac cadouri fetelor. cu baietii se schimba treaba insa. si daca mai sunt si impotriva chestiilor "siropoase"...