Friday, February 10, 2006

De notat: sa fiu atenta la cumparaturi

Pentru ca sunt mai mereu cu capul in nori si nu sunt atenta nici macar cand fac cumparaturi si nici macar cand probez haine patesc niste nepatite. M-am dus sa-mi cumpar blugi. Gasesc unii pe placul meu, ii probez (in oglinda de la magazin blugii veneau perfect, evident acasa cand i-am imbracat nu mai veneau perfect) si ii cumpar. A doua zi cand ma imbrac cu ei observ inmarmurita ca la buzunare aveau...pietre pretioase. Multe nestemate roz, verzi, albastre, galbene. O adevarata mina de diamante. Am incercat sa le acopar cu cureaua. Pe cele de la nasture ( pentru si nasturele era tintuit cu astfel de margaritare) am reusit sa le maschez. In general nimeni nu se uita la buzunarele mele de la blugi. Insa acum toata lumea mi-a observat blugii de printesa. "omg, cu ce te-ai putut imbraca":-s. Acum imi cer scuze tuturor celor pe care i-am orbit cu stralucirea diamantelor de pe blugii mei.

5 comments:

Anonymous said...

Ahahaahha, tare.
God, saptamana trecuta am umblat 3 ore pentru nsite nenorociti de 501 classic.

Anonymous said...

Eu cred, in adancul sufletului, ca oglinzile de magazin nu sunt de fapt oglinzi, ci ecrane imense in spatele carora sunt prelucrate in timp real imaginile, in photoshop. Asta inseamna ca in spatele fiecarei 'oglinzi' sta cate un geek care stie totul despre numarul de aur, raportul talie solduri etc si face pe loc retusurile.
Asta ar explica si de ce hainele mai scumpe fac, in general, lumea sa arate mai bine: designerii photosop de le retuseaza sunt foarte buni, deci mai scumpi...

Asta ar explica si de ce nu ai vazut pietrele de pe blugi tai la magazin. Au disparut la retus! Oricum, nu-ti fa griji. Pe mine de exemplu ma stiu vanzatoarele de la Unirii drept 'aia care coace pietrele de pe pantaloni', pentru ca in prezenta mea, pietrele cad... (M-am uitat de cateva ori la niste pantaloni sticlosi de pe manechine, am trecut palma peste pietre si au cazut. Vorbesc cat se poate de serios, mi s-a intamplat de mai multe ori, in magazine diferite. (Explicatia logica e ca sunt lipite si de la o vreme cad, insa coincidenta face toti banii :) )

Anonymous said...

eh pigbrother: nu se mai gasesc blugi cum trebuie. eu inca mai caut blugii perfecti :(. e ca si cum in fiecare luna fac o calatorie initiatica in cautarea lor.

christina: total de acord. altfel nu-mi explic cum de toate hainele se muleaza asa frumos pe corpul tau care este de altfel si mult mai frumos in acele oglinzi. cel putin picioarele sunt intotdeauna mai subtiri si mai lungi.
ai vrea sa-ti treci palma si peste pietrele de pe blugii mei? poate cine stie... eu am incercat din rasputeri dar nu cad :-s

Anonymous said...

din pacate nici la mine nu functioneaza de fiecare data; pentru orice eventualitate o sa aduc si un spaclu si-i razuim :) :)

Anonymous said...

:( uneori ma intreb cu tristete ce fel de oameni sunt cei care fac blugi cu pietricele stralucitoare. sau poate sunt eu mai dura si sobra de felul meu.