Sunday, February 26, 2006

O saptamana "din aia"



Esti in metrou si privesti un sir de vreo 4 calugarite tinere din ordinul infiintat de Maica Tereza, care merg spre capatul metroului tinandu-se de maini, razand pentru ca metroul le leagana in dreapta si in stanga.
Evident, la o cotitura, calugaritele se dezechilibreaza si te calca toate, pe rand, pe ghetele tale negre, din piele intoarsa. De ce pe tine si nu pe domnul imbracat corect de langa tine? Pentru ca tu ai o perioada in care totul merge prost.

Cum iesi din casa dai peste imaginea de neuitat a unei cete de muncitori care se schimba chiar in fata usii tale. Un caine vrea sa te muste, desi inainte a dat binevoitor din coada si te-a indus in eroare ca te simpatizeaza de fapt.
Logic la serviciu ai mult, dar mult nu gluma, de munca. Si ceea ce faci tu este criticat mai mult ca de obicei parca. Asa, ca sa te simti si mai bine in pielea ta.
Ai si probleme de corason. Ai si petrecere obligatorie cu colegii si sefii. In plus ai impresia ca arati mai rau ca niciodata si ca nu o sa-ti mai stea niciodata in putere sa imbunatatesti situatia. Asta in situatia in care iti vezi zilnic pisoiul, acest Dorian Gray al motanilor in ceea ce priveste infatisarea-i, cum se admira in oglinda si adora ceea ce vede.

Si desi vine primavara, viscolul isi mai da in stamba un pic ( mai mult).

Si ca totul sa fie perfect, desi te-ai lasat de fumat, treci de la o tigara pe zi la 5( dar cand esti suparat si vine tigara, cu genele ei lungi si seducatoare si-ti zice:"hei, gorgeous" tu ce poti sa mai zici?). Si altele. Cam asta a fost saptamana mea.

6 comments:

Anonymous said...

Lasa, cu putin noroc o sa apari in urmatorul spot pentru Unirea :D

Anonymous said...

:))
Exact asa este. Cine spune ca nu se regaseste (uneori cel putin) in situatia asta i-as spune eu: "Ceai mai?" si el poate "Ceai de fructe? ceai verde?" asta e realitatea pe care multi nu vor sa o recunoasca sau poate si mai grav nu vor (desi pot) sa scape de ea.

theTudor said...

citeam postu si era DJ's In a Row pe boxe, "I used to drink...I used to smoke". Si parea ca e un crescendo in post, un ritm, in cap la mine era..

Eu am avut o sapatamana decadenta si delasatoare, dar la munca am fost cvasi cuminte ... :) wtf ? :)

Anonymous said...

am notat >_<

Anonymous said...

idem. doar ca nu aam vazut muncitori schimbandu-se. dar am fost si io la petrecere obligatorie. (o fi fost aceeasi?:)) ). si m-am rasbunat. m-am tatuat si m-am tuns. acum sunt mai nou, mai uscat, etc :)

Anonymous said...

evident, numai eu vad muncitori schimbandu-se.

ar trebui sa ajung si eu sa ma tund. dar urasc sa merg la coafor. ajung mereu la o coafeza care tunde prost si imi barfeste vedete de muzica usoara. asa ca uneori as prefera sa ma tatuez decat sa ma tund. sau poate inca nu am gasit inca coafeza potrivita :P.