Sunday, April 30, 2006
Ce te faci cand ai maini gigantice, uriase? Mai lipsesc manusile albe de mickey mouse. De cand m-am lasat definitiv de fumat nu prea mai stiu ce sa fac cu mainile. Parca sunt in plus, le simt mari si stangace, atunci cand sunt in oras si socializez.

( Da, m-am lasat de fumat definitiv. Nu prea mai am cum sa ma reapuc. In ritmul in care fumam as fi ajuns sa seman cu o mumie galbena, cu maini pline de funingine).

8 comments:

albeenah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Probably me said...

Mda. Acum afli o problemă pe care nefumătorii au avut-o dintotdeauna. Ai unele variante: le poţi băga în buzunar, iar cînd conversezi poţi gesticula. Sau îţi poţi atinge interlocutorul, dacă e cazul. :)

albeenah said...

"And they look like such big strong hands..don't they"...replica memorabila dintr-un film care mi-a incantat mie copilaria...inka un clue : "but still they couldn't stop ...the Nothing...from taking over"!

irene said...

the horror, sa ating interlocutorii cu mainile mele mari? :-s
saracii interlocutori :P
oricum duminica am cazut in pacat si iar am fumat. dar acum mi-am revenit si saptamana asta iar nu fumez :D. pana vine weekendul cand iar o sa socializez si o beau bere si e greu cand bei bere sa nu fumezi :(

albeenah: ce film? nu recunosc citatul

albeenah said...

Neverending Story...prima..si unika!!!
si...smoking kills...insecte, pasari, natura...orice...eventually u ;)

naen said...

nu doar sa-i atingi. sa te atarni de nasturii lor, de esarfele si cravatele lor. sa-i gatui. la urma urmei, ai doua maini mari, gigantice pentru asta...

Irene said...

Adica am maini de criminal? :(

naen said...

hmm, erau niste sugestii de utilizare. dar acum ma pui pe ganduri...