Monday, April 03, 2006

Eu sunt o persoana nocturna. Pot sa fac baie fara probleme pe intuneric. Pot sa citesc la lumina foarte slaba si in general prefer lumina de veioza si urasc lumina "de sus" ( mai ales aia de bec chior). Dar sunt de acord ca exista anumite situatii in care o luminita ( mica, asa cum are licuriciul) este buna la casa omului.

Pentru serile in care ti se pare ca te urmareste cineva dar tu nu gasesti cheile de la interfon. Sau te grabesti sa intri repede pentru ca exista un caine pe nume Costica, cel care tuseste ca un fumator, care iti da tarcoale si-i poti citi in ochi vocatia de degustator. Pentru toate aceste situatii si multe altele avem becul din geanta.


Mi-ar prinde bine asa ceva. Pentru ca sunt o persoana stangace dau cu capul in toate cele. In tocul usii, in perete, in marginea geamului. Si mereu, dar mereu, dau peste the stinky food a pisicului. Niste papuci cu faruri te feresc de catastrofe ( de exemplu daca din greseala ar aparea un iceberg la tine in casa, noaptea, ai afla din timp si ai putea sa-l ocolesti).


O umbrela "sweet november" cu care poti sa te plimbi bine mersi si in aprilie, mai sau august. Pe inserat, pe bulevard, cand ploaia a alungat oamenii negriciosi, care mananca seminte langa parc.

No comments: