Wednesday, January 24, 2007

In targ

Socoteala de acasa nu se potriveste niciodata cu cea din targ. Foarte bine ca e asa. Acum un an aveam mare nevoie de o prietena foarte buna. Stiti categoria: care sa ocupe un loc major in viata ta, cu care poti sa faci planuri, care sa nu se plictiseasca de problemele tale si sa-ti reteze vorba cand aduci vorba de ele, care sa te ajute sa fii un om mai bun si in bratele careia sa plangi cand iubitul se poarta urat. Dar eram cumva resemnata pentru ca aveam cuiul fix in cap ca de la o anumita varsta incolo e dificil, aproape imposibil, sa mai gasesti oameni cu material de prieteni foarte buni. Pentru ca fie toti sunt luati, fie cei care nu sunt luati, au o problema :)) Evident gandeam prostii, pentru ca anul trecut am cunoscut-o pe Iulia. Si pentru ca a adus numai lucruri bune cu ea si pentru ca locuieste in Germania, in capul meu numele ei este asociat cu Haribo :)

Tot din categoria socotelilor nepotrivite - credeam ca nu o sa mai gasesc niciodata ceva de facut care sa ma entuziasmeze la fel de mult ca scrisul, poate chiar mai mult. Si pe care-l sa-l fac de dragul lui, fara sa-mi pese daca fac bine sau fac rau. Si totusi sa fac fotografii ma relaxeaza mai mult decat somnul :)

8 comments:

Anonymous said...

no, cred ca ai fost printre ultimii norocosi sa gaseasca asa o prietena :) eu ma chinui de cativa ani. good friend+haribo=<3

Anonymous said...

Si pe care-l sa fac = pe care sa-l fac

asta e ciudat. pari genul de fata care-si face prieteni din orice bruasca raioasa, ca`n povesti. pesemne ai si tu pretentiile tale nescrise :)

Anonymous said...

treaba cu gasitul unei prietene f bune e dificila... eu sunt aproape resemnata - am o prietena buna, si in rest... hai sa spunem doar prietene. tare mi-ar placea si mie o prietena cum ai descris tu aici, careia sa ii pot spune orice fara sa ma intreb dak o supar cumva, si despre care stiu ca nu s-ar supara pe mine pt k ma cunoaste prea bine k sa stie k nu am intentii rele, ceea ce se traduce prin "nu fac rau (aproape) niciodata"... uneori se mai intampla, fara sa imi dau seama. so... vreau si eu o 'best friend'.

Anonymous said...

irene, draga mea, foarte frumos ai scris tu aici. m-ai emotionat.
esti o persoana tare speciala pentru mine si stii asta. :*
te rog frumos, data viitoare cand mai faci asa ceva, sa ma anunti inainte ca sa dau si eu un pic cu maturica, sa sterg praful, sa-mi pun bluzita cu buline si sa scot prajiturile din cuptor cand vin musafirii. Asa, m-au prins cu musca pe caciula :)

Mii de pupicei de la mine si de la Smucky :*:*:*

Anonymous said...

multumesc, koma, am corectat

cand este vorba de prieteni buni, mai ales foarte buni, categoric nu o sa-i scoti niciodata din piatra seaca sau din broaste raioase. nici macar eu, nu as putea sa fac asta :)) mai ales daca, imi pare rau sa discriminez, iti doresti un prieten foarte bun-fata. mi-a fost intotdeauna foarte greu sa am prietene foarte bune-fete.

dar, ca intr-un cheesy movie, uite ca dorintele se implinesc :P evident, pentru asta trebuie sa ai uneori rabdare cativa ani :D

I: sorry ca nu te-am anuntat, dar postul a fost scris spontan :D Sa zicem ca a fost o surpriza intarziata de ziua ta :*...Surprise!!!

Anonymous said...

Mi-e cunoscuta si mie categoria asta. Din pacate, s-au schimbat multe ever since my 'bestest' gal-pal a renuntat la celibat, iar celelalte prietene/amice au dezertat si ele din tagma celor single.
Dar inca mai sper sa gasesc another gal-pal to fill in all those empty shoes. Poate ar trebui sa incerc si cu un anunt la mica publicitate. :P

Anonymous said...

Sa stii ca ai mai multi prieteni decat crezi, numai ca sunt prieteni secreti: cei care iti vizitam blogul aproape zi de zi cu placere si tocmai ca sa aflam cele mai marunte sau mai putin marunte lucruri din viata ta, de care nu ne plictisim niciodata...

Anonymous said...

prietenii secreti sunt uneori ca prietenii imaginri, tu ii simti si iti sunt un sprijin. pacat ca nu toti pot sa treaca in realitate :)