Sunday, January 28, 2007

Minte mousse aux fraises

V-am spus cat de mult imi place mousse aux fraises? Pana si numele este aerisit, acrisor dar totodata dulce, este perfect! Da, cu ceva perfect imi compar eu acum mintea de duminica dimineata.
Imi place mult mintea mea de weekend. In timpul saptamanii am impresia ca incerc sa-mi indes grabita mintea in creier. Dar, ca o plapuma prea mare, nu intra exact si raman colturile pe afara. In weekend am timp, am rabdare, totul este pe indelete, nu fac patul. Gandurile mele nu fac eforturi sa se stranga, sa se plieze; nu le mai pasa. Imi pot dori ca atunci cand am o coafura noua si nu vreau sa creasca parul, sa am lacate mici pentru fiecare fir de par. Vine parul nou sa creasca si gaseste drumul blocat asa ca pleaca de unde a venit. Asta ar fi o solutie si pentru crescutul unghiilor. Am mult timp la dispozitie sa ma gandesc la meteoriti si la numele lor. Pe luna cad meteoriti Leonid si Geminid. Sa ma gandesc ca exista oameni care fabrica praf de luna fals, de care este mare nevoie in testarea jeepurilor de mers pe luna.

5 comments:

Anonymous said...

Buna dimineatza! :-)

Anonymous said...

buna dimineata cu intarziere! :)

Anonymous said...

aha adica stare daia de duminica dimineata la Wimblendon,vara devreme, te duci linistit la un meci de tenis si savurezi un "mousse aux fraises"(google rules :P), iar gandurile iti zboara aiurea printre out-uri :). N-am mai avut demult o stare d'asta duminica dimineata...

Anonymous said...

la ce ora incep dimineata meciurile de tenis la wimblendon?

Anonymous said...

habar n-am...