Friday, January 26, 2007

Oglinzile mele

Mi-am luat o oglinda mica, foarte ieftina, cu rama verde, din plastic. Este evident made in China. Imi place foarte mult pentru ca mereu cand ma uit in ea sunt foarte draguta:)). Chiar daca in ea partea dreapta a fetei este un pic mai sus decat cea stanga. Imi sta bine asa, intr-un fel frankestenian :)). Mai arat bine si in oglinda de la baie. Acolo pielea mea capata o nuanta foarte sanatoasa iar parul se asaza ordonat cand imi trec mana peste el. In schimb in oglinda din cealalalta baie sunt oribila: cenusie ca un elefant, cu crengi in cap si cearcane verzi. Arat ca un trol :| Mai arat bine si in oglinda de la mine din camera, care este mereu plina de praf pentru ca sta intr-un colt al camerei unde mereu se strange tot praful din lume, orice as face. Si cand ma uiti in ceata ei, vad doar niste trasaturi armonioase si atat. Mintea mea completeaza ceea ce vede asa cum ii convine ei si gata, ajung la concluzia ca sunt un verb la timpul mai mult ca perfect ( da, sunt un verb, nu un substantiv). Apoi merg pe strada si ma uit cum ma oglindesc in anumite vitrine. In afara de cea a magazinului de frigidere, unde pana si hainele mele sunt mult mai frumoase decat in realitate, toate celelalte vitrine nu merita a fi pomenite!
Si totusi, dupa atatea oglindiri, tot nu stiu prea bine cum arat.

11 comments:

Anonymous said...

Oare chiar conteaza cum arati fizic?! ...in fine, depinde de ochiul care priveste si de circumstante.

Anonymous said...

daca tu asta ai inteles din post...

Anonymous said...

"I'm so ugly,
(but) that's okay 'cause so are you,
(we) broke our mirrors"

Anonymous said...

Am si eu o oglinda in care arat bine in orice moment. Este in fostul meu "acasa", la parinti. Poate "de vina" este faptul ca acolo am copilarit si ma vad cu alti ochi in acel spatiu.

Anonymous said...

Eu trebuie sa schimb oglinda micuta de purtat in geanta. Plasticul era vopsit in argintiu si a inceput sa se cojeasca. Si mi-e groaza pentru ca toate celelalte oglinzi imi arata fata plina de pete rosii :|

Anonymous said...

dupa o runda rapida de scrutin, noi am decis ca arati minunat. cu mentiunea - pe care cativa dintre membrii aglomerarispontane au insistat ca trebuie facuta - ca "arati minunat, cel putin virtual". insa cum "virtually anything is possible", noi nu stim ce sa mai credem si asteptam consensul.

Anonymous said...

in realitate, exista o asemanare izbitoare intre mine si cifra 1. nu stiu daca e de bine sau de rau, dar asta e!

Anonymous said...

Mie cel mai bine mi-a mers intr-un an in care am trait in camin fara oglinda. Asa ca singura mea oglinda erau ceilalti, felul in care ma vedeam oglindita in privirea lor. Perspectiva asta asupra mea era mult mai incurajatoare. Deci jos cu oglinzile, they only make u feel ugly. But then again, cu machiajul ce facem?...

Anonymous said...

*asaza ;)

Anonymous said...

cred ca cea mai buna oglinda a ta e blogul asta...deci urata nu esti :))

Anonymous said...

ovydell: ce spui tu e un compliment mult prea frumos, multumesc :)

luli? :-\