Sunday, September 28, 2008

Visez oameni din ziare

Visurile mele sunt niste incaperi care gem de pline ce sunt cu oameni despre care citesc in ziare.
L-am visat pe Nixon care spala pahare ( spre deosebire de mama care-l viseaza pe Putin facand inspectie scolara), pe Dan Petrescu care-mi ia balerinii si nu mai vrea sa-i dea inapoi asa ca trebuie sa merg desculta, prin praf, in timp ce afara este canicula, pe vampirul universal, care zguduie usa, in timp ce familia incearca sa ma convinga sa ma sacrific pentru binele omenirii, si sa ma las devorata de vampir, pe Brandon Flowers ( solistul The Killers) care danseaza intotdeauna un singur dans cu mine, inventam apoi o melodie si dispare, nu se indragosteste niciodata de mine, in schimb se indragosteste ala blond si inalt din The Killers, cu fata de vampir ( o fi chiar vampirul universal), Leonardo DiCaprio cu care traiesc intr-o casa in forma de bula de sapun si care reuseste sa construiasca o racheta, cu care pleaca in spatiu, Einstein imi preda ceva la tabla si toata incaperea se umple de praf de creta, Ceaikovski nu face nimic, doar sta de vorba departe, printre umbre, in vise alburii. Si altii, de care nu-mi mai amintesc deloc acum; degeaba sunt celebri, eu nu-mi aduc aminte visurile cu ei.

8 comments:

Unknown said...

n-am mai visat de mult timp ceva interesant; sau poate nu-mi amintesc :)

len said...

Te mai suprind visele? Ma intreb in timp ce la caut si asa imi aduc aminte de postul asta.

Karuna Reiki said...

Chiar e un blog superb.
Doar ca nu pot comenta decat blogspotistii si wordpressistii :).

Alma

Iren said...

Multumesc :).
In ceea ce priveste comentariile, inainte putea comenta oricine. Doar ca niste anonimi m-au convins sa schimb asta :( Cine doreste sa comenteze isi poate face un cont pe blogspot, dureaza foarte putin.

Anonymous said...

Mie mi-e rusine sa enumar celebrii din visele mele, sunt asa notorii ca nu mai intereseaza pe nimeni: Madonna, Mircea Badea, Robert de Niro... Adam Brody ;;)

Raul said...

si blogul meu nu e un blog. Dar eu zic ca nu e pentru ca suna mai cul

Pelerina said...

Si ale mele sunt din ce in ce mai demente... vulpi albe fara cozi, maini suprarealist de lungi, fetite bucalate care ma intorc in Romania unde nimeni nu mai vorbeste romaneste...

Cora said...

Visezi ceea ce te-a marcat in constient. Restul imaginilor au fost trecatoare de aceea nu isi merita locul in vise.