Friday, April 21, 2006

Vineri, inainte sa plec la cumparaturi

Air - All i need. Porumbei lipiti de ziduri, ca niste magneti pe frigider. Exista un cuplu de porumbei care mereu se giugiulesc in fata mea. Ca niste turturele. Turta dulce cu scortisoara. Vine o vacanta de 3 zile numai. Tocmai bune pentru citit si scris mult. Petrecere in familie pe care nu o astept cu nerabdare. In mod sigur o sa fiu intrebata de prieten si cand o sa se afle ca nu mai am o sa inceapa rudele sa ma analizeze si sa ma caineze. Tare frumos va fi! Si multa mancare. Sper sa nu ma intorc la serviciu ca o sfera joviala. Dupa 25 de ani s-a zis cu fraza: "vai cat incerc sa pun ceva pe mine si nu reusesc"!
Sunt fericita ca acolo unde locuiesc au aparut si randunicile, pe langa mierle, cotofane, ciori, pitigoi si vrabii. Mai lipsesc pitulicile si as putea sa ma laud ca locuiesc intr-o dumbrava. Dimineata ma trezesc in gangurit de randunici, care la un moment dat scot niste sunete tare dragute: un amestec de sonerie de telefon in burta unui dinozaur si zgomot de margele rupte, imprastiate pe podea de lemn ud.

11 comments:

Anonymous said...

Vai, sper sa nu aluneci pe panta Bridget Jones... Sa ai grija la eventualii tipi in pulovere ciudate cu care te vei intalni de sarbatori! :)

Anonymous said...

sau pe panta Ally McBeal ("-Ally, what makes your problems so much bigger than everybody else's? - They're mine!").

sau pe panta Charlotte York ("I've been dating since I was fifteen. I'm exhausted. Where is he?").

Samantha era un personaj interesant, nu numai pentru partea legata de sex cat pentru faptul ca nu ii era frica sa fie singura. Pentru ea, sa fii singur inseamna sa ai o gramada de posibilitati.

spor la cumparaturi! sunt sigur ca o sa iti faci propriul tau personaj, un personaj caruia nu i-ai reprosa nimic, indiferent daca l-ai vedea la televizor sau daca l-ai citi intr-o carte.

Anonymous said...

Eu Bridget Jones? No way :))

Nu numai ca ar fi ciudat sa intalnest tipi in pulovere ciudate, dar ar fi ciudat sa intalnesc tipi in pulovere pe caldura asta! Oricum la mine in familie este imposibil sa gasesti tipi noi. Suntem mereu aceleasi persoane. Cerc restrans si misterios, suntem un fel de nucleu familial masonic :P.

Orson, stii bine ca nu o iau pe nici o panta. In plus nu am problema ca sunt singura. Asta este problema alor mei.
Dar mai am si eu posturi in care ma vait. Na, ca tot omu'.

Anonymous said...

mie imi vine sa rad de faza: "pasarea aia suna fix ca un telefon mobil" (cand firesc ar fi sa zici invers).
doamne-doamne unde o sa ajunga lumea :))

Anonymous said...

unde am zis eu ca pasarea suna ca un telefon mobil? am zis doar de telefon. si de ce ar fi firesc ca telefonul sa sune ca o pasare dar nu este firesc ca pasarea sa sune a sonerie? este ceva in neregula cu soneria?

exista o poezie a telefoanelor si a soneriilor. orice are o poezie: postasii, sprayurile, cataramele etc. si orice este firesc.

Anonymous said...

din toate lucrurile firesti si care au firescul lor, mie imi place al tau. ti-as aduna notarile si pozele si le-as publica chiar sub numele 'mintea de ceai'. adica de ce sa le tii numai pentru tine si noi, cei cativa?

Anonymous said...

Multumesc mult pentru aprecieri. Nu stiu daca este chiar de publicat ce am scris pe blog. Sunt texte scrise in graba.
Dar marturisesc ca in ceea ce priveste scrisul ( si ilustratul) eu si Cristina ( schitzuici) avem un proiect. Speram ca o sa iasa. :)

Anonymous said...

ce proiect ce proiect?? aah... i'm curious!!
ps - happy easter! ;)

diana said...

si eu sper sa va iasa, pt ca de abia astept :)

Anonymous said...

Cxmtl: o carte :)

Diana: iti dai seama ca o sa iasa dar evident ca va lua mult timp.

Anonymous said...

ueaa! super ;)

daca aveti nevoie de orice fel de ajutor eu va stau la dispozitie (cum ar fi de exemplu... arh... hmm Nevermind :D