Tuesday, April 18, 2006

Weekendul trecut a venit o prietena la mine cu o misiune clara: sa stearga pe cineva din lista mea de messenger. Pe care eu nu puteam sa-l sterg pentru ca nu am vointa, sunt slaba, fac umbra pamantului degeaba (si alte epitete pe care mi le adresez in general cand nu-mi convine ca sunt proasta). Operatia insa nu a decurs atat de simplu.

Cum a intrat prietena mea pe usa am inceput sa o privesc cu alti ochi. Cumva mi se parea ca facuse fatza de om rau. Cu un ton de lider a zis:" hai sa trecem la treaba". Iar eu evident am inceput sa ma mosmondesc. Intai i-am zis ca nu merge netul, apoi ca stai sa-mi amintesc parola de la messenger pe care tocmai o schimbasem. Apoi mi-am amintit ca trebuie sa o si servesc cu un suc, o dulceata ceva ( desi stiam ca se grabeste si venise special pentru treaba murdara). Asa ca am mai tras putin de timp, mergand incredibil de incet inspre bucatarie si inapoi in camera.

Am tot tras in dreapta si in stanga de timp dar momentul fatal a venit pana la urma. Cand prietena a pus mana pe mouse, din partea mea s-a auzit un marait. Nu m-a luat in seama si a indreptat mouse-ul spre id. Atunci am scos un geamat atat de sfasietor, incat daca as fi avut vreun bufet cu cristaluri pretioase prin camera, in mod sigur cateva s-ar fi spart. Pentru ca prietena mea nu este un om rau n-a putut sa ma mai vada suferind si s-a oprit. Asa ca operatia a esuat lamentabil pentru ca nu a mai fost sters nici un id.


Pana azi dimineata cand m-am trezit foarte devreme, m-am repezit razboinica la computer, am deschis messengerul si cu un gest de Zorro am dat delete idului respectiv. Acum mi se pare ca messengerul meu are un mare gol in el. Si nu mai pot sa-l sufar.

14 comments:

Masi said...

Don't think about all those things you fear
Just be glad to be here.

Anonymous said...

mai bine dezinstalezi messengerul de tot si gata! :(

Anonymous said...

Oricum o perioada o sa stau mai putin pe messenger. Pana ma obisnuiesc cu noua situatie.

hippiekiller said...

am facut si eu asta 1data. l-am pus inapoi dupa o luna. la fel si cu lincurile. am scos un link. l-am pus inapoi dupa o ora.

Anonymous said...

hehe.
acuma nu iti ramane decat sa stai cu buddy spy (google it) si sa urmaresti cand e online id-ul si cand nu ^_^

diana said...

wow! eu incerc (si se cuvine) sa sterg un id de pe exact 8 martie anul trecut; si nici nu mi-am imaginat vreo clipa ca as putea sa il sterg de fapt :(

Anonymous said...

Stiu ce este buddy spy :D dar nu folosesc programe din astea pentru ca este foarte obositor sa stai sa pandesti pe cineva :p.

Anonymous said...

o data pe saptamana, intr-o zi oarecare, citesc ce scrii. e ca o carte buna care nu se termina, pe care o citesti mereu la cafea si cu zambetul pe buze.citind, caut si gasesc un firesc care-mi pare frumos si care-i al tau.
ma intreb daca n-o fi si asta o forma de pandit.

Anonymous said...

presupun ca operatiunea respectiva e urmarea directa a ceea ce postasesi cu aproximativ o saptamana in urma, daca nu ma insel eu, un post cu titlul ":-(" de care mi-a fost imposibil sa dau 2 zile mai tarziu si care pomenea despre o despartire iminenta.
ei, cuvintele imi veneau ca o manusa si zewa`urile nu prea mai faceau fatza suvoaielor lacrimogene.
dar de ce era absolut necesar sa stergi id`ul cu pricina?

Anonymous said...

multumesc anonymus :)

zewa: am sters postul ala tocmai pentru ca era prea lacrimogen. din motivul asta nu-l mai gasesti.
trebuia sa sterg idul cu pricina ca sa pot sa trec mai departe si sa uit mai repede. si am preferat acum ca sa nu treaca un an si sa fiu in acelasi punct ( cum am mai facut-o in trecut). oricum noi doi nu mai vorbeam.

Anonymous said...

Înteleg cã tu-l iubesti, iar prietena ta este geloasã... Dar el...el ce zice?

Anonymous said...

Winamp/Play: Keo - Incepe o noua zi

Anonymous said...

Prietena mea geloasa? Saraca, cum sa fie geloasa? Voia sa se sacrifice sa joace rolul omului rau care sterge persoane semnificative din messenger pentru ca eu ma vaitam ca nu pot.

El nu stiu ce zice. Probabil m-a sters si el din lista. Nu e ca si cum n-a mai facut asta.

Aura said...

Felicitari pentru gestul de razboinica... Imagine the amount of time you heve saved! Stiu oameni care au sters id-ul, l-au reintrodus, sters iar, and soooo on....