Thursday, August 24, 2006

Eu(photo: Jacques Henri Lartigue)

Fiecare avem un personaj interior, care de multe ori nu seamana absolut deloc cu noi. Nici cu noi, asa cum ne stim si ne vedem in oglinda, nici cu noi asa cum suntem perceputi de ceilalti.
Cealalta eu ( sau mai bine zis celalalt eu) arata exact ca personajul din fotografie. Ii place sa exploreze si sa gateasca tocanita in aer liber, la foc de tabara. Inspaimanta copiii cu povestiri despre oameni bravi, ce au vrut sa manance pui vii de caracatita, care s-au lipit de gatul lor si i-au omorat prin sufocare. Este obsedat de ceaiuri medicinale. De multe ori isi incepe dimineata band licori sanatoase, dar cu gust de ceai de picioare dureroase. Este pasionat de spioni, magicieni, deseneaza scrancioburi revolutionare si nu se gandeste niciodata ca ar putea avea ca personaj interior o femeie.

8 comments:

Anonymous said...

genial :)

Nichita said...

Mica, brunetica dar....care nu se vrea tot timpul o picatura (de ceai) de mister ce isi poarta durerea transparentzei...uneori nici nu mai vrea sa fie picatura "eu" ci picatura ce se oglindeste in transparenta sa.......(toate bune dar nici eu nu stiu ce am vrut sa spun)

vic said...

of, si uitasem chestia cu puii de caracatita...

Adeline said...

damn, I have been visiting your blog for a year now and I still can't read er, Romanian? Thank God you put up such cool pictures.

This is the longest relationship I have had where no communication has happened whatsoever, I bet we could go on forever like this! I bet my husband would love it if our marraige were this way...

wait wait...don't speak (putting hands over mouth)

Irene said...

:) words are overrated.

Nichita said...

cred ca eu unul din cele mai reusite productii de bloguri. Mintea-de-ceai
e pctul de plecare si ptr celelate bloguri. Scroll'ez celelate bloguri pornind de la "I like"-ul tau insa comentariile le fac doar la o ceasca virtuala de ceai..si doar daca suporta suportul...si asta sa comentez cit se poate de generic si poate insuficient de cuprinzator.
BRAVO!!!Keep on blogging

Irene said...

:"> multumesc frumos nichita :)
Cat despre scrisul pe blog - nu o sa incetez prea curand sa fac asta( sac! pentru cei care nu le place blogul meu) :P

Adeline said...

in a word, can you at least help me out with the language? What is it?

humbly yours,
Adeline