Tuesday, March 13, 2007

Thomas Mann

Rabbit Clock - "This curious timepiece is about to run away with your imagination. Mounts on the wall or stands up on any surface when you use the rabbit's brass carrot stand".
Timpul fuge la fel de repede ca un iepure de camp, dar nu se si imperecheaza la fel de repede, nu vrea sa dea pui de timp cu usurinta ( ma rog, poate doar la meciurile de fotbal cand echipa care nu trebuie mai capata niste minute in plus, din burta de arbitru, tocmai la timp ca sa dea golul care le trebuie)

Techno.Hand Clock - "Clock face depicts the passage of time in the terms of love: Time Passes, Love Waits, Time Passes, Love Lives, etc. Mounts on the wall or sits on it's base".
Dragostea tine cat 5 degete de la o mana.
Digestiva Chair - "Completely unique, these chairs receive compliments and stares all day long".
Un fel de dicarbocalm de sufragerie.



LINK

6 comments:

Anonymous said...

Doamne, dar unde le gasesti? Le cauti?!:)

Anonymous said...

pai nu, doar ma plimb si dau peste ele :)

Anonymous said...

azi m-am gandit la tine:)de fapt la postul tau cu iepurele si timpul.
am fost pe un camp sa il invat pe tata sa conduca masina(misiune imposibila,partea a doua)si am vazut un iepure care fugea ca nebunul si se mai si oprea din cand in cand sa se uite in spate.era foarte haios si fraier in acelasi timp, chiar nu-si da sema ca nu-l alearga de fapt nimeni?si timpul e fraier, de ce naiba o alerga asa repede, il fugareste cineva?

Monica JITARIUC said...

deci mann nu e doar fauritorul unui munte vrajijit:)

Cho said...

You really have a good taste!

bits-and-pixels said...

merita sa treci pe la astia:
http://www.designspotter.com/designfair.php