Saturday, July 22, 2006

Last.fm

Cand ma loveste ideea geniala se face o lumina puternica si ingerii canta cu trompete aurite in cer, falfaindu-si penele si vestimentele albe, care nu miros niciodata a clor. Am descoperit azi de ce nu mergea audioscrobblerul! Pentru ca dupa mintea computerului meu eu eram inca in 2005. Si ma minunam de ce-mi tot zice ca nu-mi poate inregistra muzica pe care o ascult inainte de data in care mi-am facut contul. Pentru o clipa am crezut ca am intrat in zona crepusculara.

7 comments:

mihai said...

si unde pot vedea trecatorii ce muzica asculti tu in this very moment ?

dacian said...

chiar asa. cum te cheama pe last.fm? poate suntem vecini

Irene said...

inainte de linkuri am facut o categorie separata "my things" unde am pus adresa contului de pe last.fm, unde o sa pun flickr si alte d-astea. ma gasiti acolo :)

Probably me said...

Damn, nu "Crazy". L-am ascultat încontinuu cînd a apărut (voit). Speram că am scăpat de obsesie şi mi-ai adus iar aminte.

Probably me said...

Şi chestionar, fiindcă mi-am adus aminte: cine cîntă cea mai marfă versiune de "Tiny Dancer"?

Irene said...

pai crazy a fost la vremea lui, acum mai scapa insa doar din cand in cand in playlist.

tiny dancer? hmm, singura melodie cu numele asta de care imi amintesc este parca o melodie cantata de elton john, dar n-am idee cine canta cea mai misto versiune :-\

Probably me said...

Dacă ai văzut Almost Famous o ştii sigur, o cîntă la un moment dat toată lumea în autobuz.

Interesant este că există multe versiuni: Elton John, Ben Folds, Tim McGraw, Foo Fighters şi mai sînt cîteva. Eu personal sînt ferm în favoarea lui Tim McGraw. :)

Interesantă treaba asta cu last.fm, ia să-mi fac şi eu cont...