Friday, August 25, 2006

Abandoned bicycles of New York


Mean green machine

LINK

Stiati ca bicicletele sunt baieti si fete? O bicicleta abandonata sau stricata iti rupe sufletul cand o vezi zacand intr-o rana. Parca d-abia mai respira.

Fara legatura cu bicicletele. Am descoperit o melodie care suna uneori ca o melodie polifonica de mobil. Cand o ascult ma apuca emotiile. Am impresia ca ma suna cineva. De fapt nu un cineva oarecare, ci un el secret, care o sa ma invite la film. Din cauza melodiei o sa am toata ziua emotii si diseara o sa ma mir ca in loc sa ma duc la film, ma duc acasa. Este ca atunci cand, vrand sa fac gelos pe cineva, am inventat un prieten imaginar. Nu orice prieten imaginar insa, ci unul absolut minunat. Era cu atat mai minunat cu cat ii inventasem si defecte. Dar si defectele alea erau minunate. La un moment dat insa a trebuit sa ma despart de prietenul imaginar :(. Ma impacasem cu fostul prieten real. Si intr-un mod ciudat chiar mi-a parut rau cand l-am scos din viata mea :(. Nu era chiar atat de imaginar. Vorbind de el cu atata convingere, parca aproape il vedeam cu un picior in realitate, in viata mea.

In fine, melodia cu pricina ( Jim Noir - Key of C) poate fi downloadata de aici

7 comments:

Anonymous said...

vrei sa mergem la film ?

Anonymous said...

Nu asa :(. Trebuie sa ma suni cand ma astept mai putin si sa ma chemi la film!

Unknown said...

Si sa aduci doua kilograme de inghetzata la ora doua noaptea.

_ana said...

hmm...si eu am una (melodie-dementiala-care-ma-scoate-din-minti-si-fug-repede-la-telefon), am cautat-o prin calculator dar nu o gasesc..si cu sunatu'.. intr-o perioada, oricine ma suna (vorba ta, chiar si melodia)era "el"

Anonymous said...

http://www.janvonholleben.com/dreams_of_flying/index.html
pt super colectia ta, index de linkuri de arta :P

Anonymous said...

Mersi pt link :)

Anonymous said...

unii dau bicicletelor o noua viata: http://www.bikefurniture.com/

So don't be sad :).