Sunday, August 20, 2006

NOT to-do list

- Sa nu-mi mai pun dorinte mici si inutile pentru ca-mi irosesc din materialul pentru dorinte mari si importante. De exemplu ma gandeam eu intr-o seara, in timp ce mergeam agale pe bulevard, ca la noi in tara nu prea vezi oameni seriosi, imbracati bine, care cauta in gunoi, asa cum am vazut eu in filmele americane. Exact atunci a trecut un om pe langa mine, un om care facea jogging. Imbracat normal, intr-un trening curat, care, tot fugind, s-a oprit un pic langa un cos de gunoi, a scotocit un pic prin el si apoi s-a continuat alergarea.

- Sa nu ma mai trezesc in weekend la ora 6-7 dimineata ca sa ma gandesc la chestii de genul « tara arde, baba se piaptana si irene ii caineaza pe bietii oamenii ( pe toti !) care au murit prin scufundare in mlastina ».

- Sa nu ma mai macin. Sunt ca o moara de ganduri rele zilele astea. Si ca un copil mic care nu poate accepta ca uneori trebuie sa te simti rau inainte de a te simti bine.

- Sa nu mai stau niciodata in calea unui pisoi obez in goana lui spre farfuriuta cu mancare. Picioarele mele vor avea de suferit rani grave. Picioarele mele care si asa o duc rau pentru le bat la calcaiul lui Ahile noii snicarsi ( desi nu inteleg cum si de ce, sunt cei mai comozi din lume) dar cum pe mine ma bat pana si sosetele... :(

- Sa nu mai subestimez puterea clatitelor cu inghetata. Sunt cel mai bun remediu contra fricii in timpul unui film de groaza.

4 comments:

Anonymous said...

inspirant post pentru o zi de duminica.

p.s.: unde se gasesc clatite cu inghetata? :D

Anonymous said...

:P s-au gasit la mine in bucatarie, dar acum nu mai sunt.

Anonymous said...

snicarsii noi sunt intotdeauna rai in primele saptamani. da-le timp

Anonymous said...

Joggerul cu pricina o fi fost vreun agent secret care ridica o corespondenta ultrasecreta plasata "la punct fix" in tomberon, pe un traseu unde filajul ar fi fost dificil :D