Wednesday, October 10, 2007

Cyclops


by Jaime Pitarch

Ati observat ca de pe strazi au disparut ciclopii si ca soricarii sunt si ei din ce in ce mai rari?

11 comments:

Anonymous said...

Bineinteles, dupa '89 a fost o perioada cu liber la vanatoarea de ciclopi si din aceasta cauza soricarii s-au ingrasat si marit pana au fost botezati "caini domestici".

Tess said...

unde e postul despre pisoi? :( care va fi soarta lui pana la urma? :s...buna..i'm new 'round here..but i'm fascinated..:) congrats...esti o scumpa :)

Irene- emancipated since 18xx said...

hello, tess! hugs
am scos postul pentru ca ne-am hotarat sa pastram pisoiul. o sa ne scoata peri albi, dar asta e.. :D

Tess said...

hugz right back at cha! suuuuper! ma bucur mult! o sa va faca vietile minunateeee..eu sunt turbata dupa pisici si cai..mi se par niste fiinte desavasite...am avut o pisicuta..Tess..[de aici numele..:)my alter ego :P]..care a murit pe 29 iunie...avea 7 ani..si pt mine era ca un om..un prieten..un copil..nu stiu..oricum..sufar enorm..anyway..iti spun ca e un lucru fantastic sa ai o asemenea fiinta langa tine..si nr. perilor albi o sa fie infinit mai mic decat cel al satisfactiilor pe care le aduce..:P sa va traiasca :) cum o sa-l numiti?

magoo said...

Ce ţi-am zis io Ireano !? De-acu' să mă crezi când mai îndrug verzi şi uscate. Repet. Să vă trăiască. :)

flu said...

Despre ciclopi nu stiu, s-ar putea sa-i fi terminat Ulise pe toti dar in legatuira cu soricarii stiu din surse sigure ca exista o conspiratie a pechinezilor.

INCADRAT said...

Ultimul ciclop pe care l-am vazut era la Bonobo. Era chiar tipul care se ocupa de electronicele trupei.
Soricarii ...cu ei e alta poveste. Ei sunt rari pentru ca majoritatea lucreaza la un proiect secret - sa gaseasca formula soricirii vesnice. Le urez pe aceasta cale multa bafta!

Irene- emancipated since 18xx said...

tess: inca nu are un nume, nu ne putem hotari :-s

apropo de soricari: dupa ce am scris postul, am vazut pe strada vreo 5 soricari, mai multi decat vazusem tot anul. parca isi stransesera toata demnitatea ramasa si iesisera sa faca parada si sa arate ca inca au ceva de spus!

The Body-Mind of Sati said...

Asta este intr-adevar foarte, foarte ZEN, nu-i asa...

A. said...

1) Soricari nu mai sunt deoarece nu mai sunt soareci cu care sa se hraneasca. Ce, furnicari ati vazut? Dar serpasi? Ei, vedeti?

2) @flu:
Nu Ulise, ci Ahile! Ulise era varza, doar se tot ascundea prin burtile cailor si cica mare erou! Ma lasi! Deci, Ahile i-a facut pe toti, credeti-ma, stiu din surse sigure, dar cum nu era ofticos, i-a lasat pe ceilalti (Ulise, Aiax Telamonianul, Agamemnon, Menelau) sa-si asume gloria. Nu va luati dupa Homer, ca stiti cum se zice: in greci sa nu te-ncrezi!...

zs said...

De fapt un comment la L: sa ti ramana, ca scrii bine. :)