Wednesday, October 10, 2007

Cyclops


by Jaime Pitarch

Ati observat ca de pe strazi au disparut ciclopii si ca soricarii sunt si ei din ce in ce mai rari?

11 comments:

Anonymous said...

Bineinteles, dupa '89 a fost o perioada cu liber la vanatoarea de ciclopi si din aceasta cauza soricarii s-au ingrasat si marit pana au fost botezati "caini domestici".

Anonymous said...

unde e postul despre pisoi? :( care va fi soarta lui pana la urma? :s...buna..i'm new 'round here..but i'm fascinated..:) congrats...esti o scumpa :)

Iren said...

hello, tess! hugs
am scos postul pentru ca ne-am hotarat sa pastram pisoiul. o sa ne scoata peri albi, dar asta e.. :D

Anonymous said...

hugz right back at cha! suuuuper! ma bucur mult! o sa va faca vietile minunateeee..eu sunt turbata dupa pisici si cai..mi se par niste fiinte desavasite...am avut o pisicuta..Tess..[de aici numele..:)my alter ego :P]..care a murit pe 29 iunie...avea 7 ani..si pt mine era ca un om..un prieten..un copil..nu stiu..oricum..sufar enorm..anyway..iti spun ca e un lucru fantastic sa ai o asemenea fiinta langa tine..si nr. perilor albi o sa fie infinit mai mic decat cel al satisfactiilor pe care le aduce..:P sa va traiasca :) cum o sa-l numiti?

magoo said...

Ce ţi-am zis io Ireano !? De-acu' să mă crezi când mai îndrug verzi şi uscate. Repet. Să vă trăiască. :)

Anonymous said...

Despre ciclopi nu stiu, s-ar putea sa-i fi terminat Ulise pe toti dar in legatuira cu soricarii stiu din surse sigure ca exista o conspiratie a pechinezilor.

Mircea said...

Ultimul ciclop pe care l-am vazut era la Bonobo. Era chiar tipul care se ocupa de electronicele trupei.
Soricarii ...cu ei e alta poveste. Ei sunt rari pentru ca majoritatea lucreaza la un proiect secret - sa gaseasca formula soricirii vesnice. Le urez pe aceasta cale multa bafta!

Iren said...

tess: inca nu are un nume, nu ne putem hotari :-s

apropo de soricari: dupa ce am scris postul, am vazut pe strada vreo 5 soricari, mai multi decat vazusem tot anul. parca isi stransesera toata demnitatea ramasa si iesisera sa faca parada si sa arate ca inca au ceva de spus!

Alexandru (cel Nou) said...

Asta este intr-adevar foarte, foarte ZEN, nu-i asa...

Anonymous said...

1) Soricari nu mai sunt deoarece nu mai sunt soareci cu care sa se hraneasca. Ce, furnicari ati vazut? Dar serpasi? Ei, vedeti?

2) @flu:
Nu Ulise, ci Ahile! Ulise era varza, doar se tot ascundea prin burtile cailor si cica mare erou! Ma lasi! Deci, Ahile i-a facut pe toti, credeti-ma, stiu din surse sigure, dar cum nu era ofticos, i-a lasat pe ceilalti (Ulise, Aiax Telamonianul, Agamemnon, Menelau) sa-si asume gloria. Nu va luati dupa Homer, ca stiti cum se zice: in greci sa nu te-ncrezi!...

Anonymous said...

De fapt un comment la L: sa ti ramana, ca scrii bine. :)