Tuesday, July 11, 2006

De pe strada

Cam in fiecare saptamana, cand urc pe scara rulanta de la metroul de la romana ( iesirea de la macdonalds) nimeresc langa niste ne-bucuresteni incarcati de plase mari, care vorbesc intre ei cu entuziasm: "uite aici este sediul otv. domnul diaconescu - mare om".

Ieri seara m-am simtit tare prost. Era una din zilele alea in care dai numai peste oameni frumosi, inalti, blonzi, cu ochi albastri, uniform bronzati. M-am simtit foarte uratica :(

Si totusi uneori nu este bine nici asa. O tigancusa se plangea prietenelor ei ca nu-si poate aduce prietenul acasa pentru ca-i este rusine cu el. De ce? Pentru ca este prea blond.

Cred ca si anul asta o sa fie la fel de plin de omizi ca si anul trecut. Deja am vazut o gramada de tei in care tropaie omizi unduitoare si sunt plini de panze si frunze mancate, ingalbenite.

Mi-este foarte mila de jucariile handicapate. Cand pisicul meu i-a rupt un ochi jucariei lui preferate, nu am putut sa-l vad pe bietul soricel cum sta si se chinuie si i-am lipit in loc de ochiul lipsa un petec negru, de pirat.In weekend am vazut un biet iepuras murdar, care odinioara avusese obrajii rosii de sanatate, si care acum zacea chior pe trotuar. Era jucaria unor cersetori. Imi venea sa iau iepurasul si sa-i ofer o noua viata, dar oamenii aia si-asa nu aveau nimic. Mai lipsea sa le iau si jucaria.

10 comments:

Anonymous said...

cand mai ai o zi dintr-asta in care vezi numai tipi frumosi si blonzi si bronzati te rog da de veste din timp ca sa prind si eu spectacolul :)))

Anonymous said...

hihi, oki doki! dar sa stii ca fiecare tip frumos inalt blond si bronzat era de mana cu o tipa inalta blonda si bronzata :P

Anonymous said...

cata lipsa de originalitate!

trebuiau sa poarte de bart cate o bruneta migniona!

(eu nu sunt o bruneta mignona dar ce mai conteaza)

Anonymous said...

heeeei, pe aia cu "prea blond" trebuie sa o trimiti la overheard!! :)

Anonymous said...

dar eu sunt o bruneta mignona :D. dar vezi, nu le-a trecut prin cap!

Anonymous said...

Stiu ca trebuia sa o trimit, dar am uitat :(. De acum inainte n-o sa mai uit :)

Anonymous said...

pai atunci ar trebui sa cauti un brunet bronzat :)

Anonymous said...

cu mare placere mihai, o sa fiu cu ochii in patru :D

Hiacint said...

că-s blonzi şi frumoşi, bine, pot suporta, dar de ce uniform bronzaţi?! Eu sunt café au lait, după cum am stat la soare...:(

Anonymous said...

vai! ce dulce. frumos.