Sunday, July 09, 2006

Duminica, in sfarsit!

Saptamana asta care a trecut parca a durat 14 zile. Acum incerc sa ma dezobosesc, dar nu prea reusesc. Dar in afara de oboseala asta coplesitoare, ma simt foarte bine :)Ma simt chiar atat de bine incat am reusit sa-mi pun in ordine alfabetica linkurile, o munca titanica absolut necesara.

Am descoperit ca nu o sa ma fac niciodata producator. Meseria asta este cumplita. Nu pentru ca ar fi o meserie urata, ci pentru ca n-as putea sa o duc numai in zile si nopti de filmari si tot felul de probleme organizatorice stupide. Cum ar fi problemele legate de casting.

Am auzit niste povestioare tare amuzante cu si despre casting. De exemplu pentru o reclama la deodorant fusese angajat un macho-man chipes si muschiulos. Trebuia sa stea in fata unei oglinzi de baie si sa se dea cu spray-ul deodorant, aruncand ocheade pline de subinteles de genul: "ha! uitati ce stiu eu sa fac si ziceati ca persoanele frumoase nu pot sa faca lucruri complexe". Numai ca, dupa ce regizorul a zis action, nu s-a intamplat nimic. Asta pentru ca actorului ii lipsea degetul cu care trebuia sa apese pe spray.

O alta poveste era de la filmarile unui spot la o super marca de masina. Unde a fost angajata o fatuca blonda foarte frumoasa si tanara, care trebuia sa conduca masina. Dupa ce au machiat-o si imbracat-o frumos, au suit-o in masina. Numai ca atunci au aflat ca a intervenit o mica problema: fata nu stia sa conduca. Asa ca a trebuit sa se prefaca la volan ca ea este cea care conduce masina, in timp ce in realitate masina era impinsa de la spate de echipa de filmare. Asta cand nu era inlocuita de un barbat cu peruca blonda, atunci cand masina nu era filmata de aproape.

4 comments:

ZeroViu said...

frumoase povestioare ... eu vreau sa mai aud sau mai bine zis sa mai citesc intamplari de genu asta ... sunt mai tari ca bancurile ...
p.s. sa ai incredere in tine

Anonymous said...

Pai daca ala care a facut casting-ul nu se pricepe.... Adesea sunt procupati doar de cum arata personajul, fara sa se mai gandeasca si la ce trebuie sa faca. Probabil ca daca ar sta 5 minute inainte sa ii faca un profil care sa contina atat "looks" cat si "skills" ar evita astfel de intamplari penibile.

Alina said...

Se pare ca a fost o saptamana grea pentru toata lumea. Toti pe care ii stiu abia asteptau weekendul. Posibil sa fie ceva in aer! :)

Cat despre munca titanica cu linkurile, dupa ce m-am plictisit sa am eu grija de ordine si sa tot public tot blogul dupa fiecare nou link, am ales un Blogrolling. Ia putin timp sa iti transferi linkurile, dar dupa e divin de usor. One click blogrolling a fost raspunsul la rugaciunile mele :)

Anonymous said...

Au si agentiile de casting neprofesionistii lor.

Hmmm, Alina. Nu ma gandisem la blogrolling. Mersi. Ma scoate din sarite sa tot dau republish.