Friday, July 21, 2006

I'm free!!!

Am sters statcounter-ul, am sters sitemeter-ul. In ultima vreme ma apucase asa o trufie uitandu-ma la statistici. Pe blog nu am vorbit niciodata de numarul de vizitatori, mailuri primite, revistele in care a fost pomenit blogul etc etc. Dar in particular...ei bine aici nu mai pregetam laudandu-ma. Nu am vrut sa incep sa postez pentru trafic. Pentru mine un blog este bun nu datorita numarului de vizitatori, de comentarii, linkuri sau controverse iscate. Un blog este bun in masura in care are identitate, coerenta si reuseste sa schimbe ceva in cititor, fie ca este vorba numai despre schimbatul dispozitiei. Care te face sa revii mereu, uneori numai ca sa recitesti anumite posturi si care nu seamana cu nici un alt blog sau site.

Asa ca... buh-bye stats! :D

7 comments:

Anonymous said...

of, si de unde o stii ca un post e mai "bun" ca altul? (dupa nr. de comentarii?)
e un termen in domeniu: rata de conversie:)) ce procent din vizitatori cumpara (vise, idei, senzatii... aici)?

Anonymous said...

super :)

te rog numai sa nu te buseasca asa o indiferenta si sa-l faci privat :)

Anonymous said...

dar de ce sa vreau sa stiu ce post este mai bun decat altul? oricum eu am deja posturi favorite si posturi pe care le consider mai putin reusite. si totusi printre posturile mele favorite, prea putine au avut "succes" la public.
nu vreau sa fiu un blog "comercial", de unde cineva cumpara ceva :( ( indiferent ca sunt vise, idei, senzatii)

christina: de ce mi-as face blogul privat? daca voiam jurnal intim cumparam o agenda si o umpleam.
mie mi se pare o aiureala sa-ti faci blog, sa-l anunti cu turle si trambite si apoi sa-l faci privat. e lipsa de respect pentru niste oameni care nu se fac vinovati decat de faptul de a le fi placut stilul tau.

la fel de lipsit de respect si urat este si sa anunti ca mai ai un alt blog, secret. "sac, sac, ce stiti voi, fraierilor. eu scriu aici pentru voi doar chestii lipsite de importanta. ma doare in cot de faptul ca ma vizitati si va place ce scriu"

Andrei Scripca said...

aceeasi senzatie o intalnesc si eu acu:pana sa dau d statcountere si alte prostii scriam detasat...acu park sunt obligat sa scriu...da incers s m vindec:P

Alina said...

Eu am cam vazut ca numarul de vizitatori scade sau creste in functie de frecventa posturilor, nu de calitatea lor. Eu inca imi mai tin statisticile ca sa imi aduc aminte sa postez cat mai des, sa nu las alte lucruri mai obositoare sa ma faca sa uit cat imi place sa pun un post nou si sa vad comentariile.

And I do love geo stats! :D

Anonymous said...

:)
Anyway you're famous!

Ca sa intelegi ca blogul tau poate place si cuiva care nu stie limba romana: l-am dat la un coleg de facultate sa se uite pe el si a ramas uitandu-se la toate linkurile cu poze si tot ce ai, muult timp:P

So keep on writing..

Anonymous said...

mersi irina ioana :)

Ma rog, nu am nici un merit pentru linkurile alea. Nu e munca mea. Dar e adevarat ca sunt foarte multi oameni care nu au treaba cu limba romana si revin pe blogul meu. Cu multi ma conversez prin mailuri. Si stiu ca daca as scrie in engleza as avea muuult mai mult succes, dar eu nu pot sa scriu bine in alta limba. Si nu am nici atat de mult timp liber ( si nici chef) sa stau sa le traduc apoi.