Tuesday, July 18, 2006

In safe mode

Calculatorul meu are de o gramada de vreme niste probleme. Foarte des, ca sa ma lase sa-l pornesc, ma invita in saef-mode-ul lui unde nu-mi place deloc. Totul este mare, urias chiar si negru si ai un sentiment ca nu esti singur. Cineva cu ochi electronici, de robot setos de sange, te urmareste de pe un munte galben de nisip sub forma unui folder. Aerul este mult prea imbacsit si ai impresia ca in colturile ecranului este plin de cuiburi de viespi gigantice, pentru ca se aude un bazait constant din unitate. Te simti ca intr-un lift care s-a blocat si te tine cu forta in siguranta lui meschina.Sau ca atunci cand esti bolnav si trebuie sa stai in pijama si n-ai putere sa iesi in lume asa ca zaci in casa plina de servetele murdare. Trebuie neaparat sa-mi pun la punct calculatorul! Cu ocazia asta poate reusesc sa-mi iau si un monitor nou, care nu este batran si nu vede lumea in tonuri de galben.

7 comments:

Anonymous said...

pai in loc sa il inchizi, invita-l in modul lui de stand-by in care consuma putin curent si poti sa fii sigura ca va reveni la starea lui initiala fara alte complicatii inutile si datatoare de spaime :)

Anonymous said...

De obicei monitoarele batrane vad viata in tonuri de roz. Dar ti se acreste si de ala!...

ZeroViu said...

monitorul meu vechi "vede" saracu' in culori violete, dar asta numai cand ii vine lui chef :)

zuza said...

mie mi s-a intamplat odata (nu mai stiu de la ce cablu) sa mi se coloreze tot monitorul roz.. dar ROZ tare, pink fosforescent aproape.. am stat cateva secunde sa ma intreb daca nu imi place mai mult asa ;))

Anonymous said...

oricat de optimist ar fi rozul, cand este vorba de monitoare mai bine lasa...

Anonymous said...

u need a tech bf

Anonymous said...

cand nu ai un tech bf te multumesti cu ce ai :P. oricum m-am obisnuit sa ma descurc singura cu calculatorul.