Monday, July 03, 2006

Top 3 bad dates

1.
Dupa ce am terminat liceul viata mea amoroasa a devenit foarte calma si linistita, total neamuzanta. Ticalosii nu mai au acel "nu stiu ce", nu mai primesc tepe memorabile si nu prea am ce povesti de la intalnirile nereusite. Accepti cu maturitate cand nu te potrivesti cu cineva. Si asta-i tot!

Dar in liceu...eeei, in liceu era alta treaba. Te puteai indragosti saptamanal de oricine ti se parea dragut. Si pe atunci intalneai multi baieti draguti ( nu ca acum, dar in targ se spune ca de vina sunt eu, pentru ca sunt prea pretentioasa :P)In acelasi timp exista si un june de cupa pentru care nutreai sentimente puternice cu anii. El era de obicei mult mai mare ca varsta, popular ( cunoscut drept golan) si cand trecea pe langa tine, daca aveai MARELE NOROC sa ai un frate de exemplu, iti
zicea "Buna, ce mai face fratele tau?". Oricum, de obicei nu iti zicea nimic.

O intalnire nereusita am avut intr-o zi din ianuarie. Era frig si polei si trebuia sa ma intalnesc cu un baiat pe nume Robert in statia de autobuz de la Herastrau. Am asteptat eu mult si bine, dar nu a venit nimeni. Asa ca scotand flacari pe nas de manie m-am dus intr-o cafenea unde-mi pierdeam eu vremea pe atunci. Peste o ora apare si flacaul cu pricina, spasit si amarat. Ca sa-si rascumpere vina imi cumparase cica un ursulet. Ursuletul parea insa sa aiba cam 100 de ani. Plus ca mirosea de parca fusese inchis vreme indelungata intr-o pivnita. Tot uitandu-ma eu la ursulet descoper ca pe panglica de la gatul lui cineva scrisese cu pixul : Love, Cami. CINE ESTE CAMI??? Oricum dupa ce m-am despartit de el, am descoperit ca de fapt nici macar nu-l chema Robert. Il chema Catalin.

2.

El avea ochi albastri, privire inteligenta si ochelari. Il cunoscusem la petrecerea unui prieten. Avea un aer intelectual si distins tare pe placul meu. Era prima noastra intalnire asa ca ne-am dus sa bem un cafe frappe si sa discutam de una alta. Am vorbit despre filme, despre carti si internet. Era manierat si avea o atitudine relaxata. Inevitabil am ajuns sa vorbim si despre relatii. Brusc, el mi-a zis cu cel mai senin si firesc aer posibil: " Ca sa stii, eu nu port prezervativ cand fac sex. Sa nu te astepti la asa ceva de la mine".

Poftim? Unde? Cand? Cine?
Isn't that cute? But is wroooong! Nu am vrut sa par o demodata imbracata in rochie cadrilata, dar... neeeext. Dupa aceasta fraza intalnirea a luat-o razna. A inceput sa vorbeasca despre prietenele lui cunoscute pe diverse chaturi si nu inteleg cum, dar lipsa prezervativului a devenit laitmotivul discutiei. Eu ma tot foiam. Si fir-ar sa fie de treaba nu ma suna nimeni ca sa pot sa am un motiv sa zic ca a intervenit ceva si sa fug departe, intr-un loc SAFE. :P

3.

Am postat mai demult un comentariu despre cum am ajuns eu la un spectacol Doru Octavian Dumitru. Ca sa stiti cum stau treburile, mie nu-mi plac Vacanta Mare, nu-mi place Doru Octavian Dumitru. Nu am nici o treaba cu tipul asta de entertainment asa ca un bilet la un spectacol de genul asta nu numai ca nu ma entuziasmeaza, ba chiar ma intristeaza si ma face sa zic ca viata nu e frumoasa.

Iesisem cu baiatul in cauza la film, la teatru. Asa ca in iarna aceea cand a zis ca-mi face o surpriza am zis ca este de bine. Desi era iarna si zapada era mare si ningea in continuare. Am ajuns la Sala Palatului si inca nu stiam unde mergem. E un spectacol? Este un concert? Ma uitam curioasa in jur la lumea de acolo. Foarte multe familii, multi tineri si tinere care erau imbracati cu cele mai bune haine si bijuterii plus ca bonus baietii de la Simplu si Marius Moga.

Hmmm, deja incepusem sa ma gandesc ca e clar, este ceva romanesc dar pentru mine nu este ceva de bun augur. Am zis in gluma: " Unde m-ai adus, la un spectacol Vacanta Mare cumva?" El a raspuns spasit: "Nu, la un spectacol cu Doru Octavian Dumitru". Raspunsul meu a fost sfasietor: "Dar...de ce?"

Timp de doua ore am urmarit pe langa spectacolul de glume si niste evolutii interesante, ale unor cunoscuti interpreti de muzica usoara. Daniel Iordachioaie a cantat special pentru noi live o piesa si ne-a zis ca suntem un public incantator. Au urmat fetele de la Pops si inca o cantareata de care chiar nu auzisem niciodata ( cred ca era sub obladuirea lui Daniel Iordachioaie. Toti au cantat in total 15 melodii. Spre norocul meu ( si uimirea partenerului meu) spectacolul a durat exact 2 ore si nimeni n-a mai facut nici un bis, asa cum se obisnuia. Asa ca am scapat ieftin.

24 comments:

nihasa said...

omege ....

ar trebui sa scriu si eu despre top 3 bad realationships .... ca nu avut parte de bad dates ... pentru ca in general ... ajungeam sa fim impreuna...

cred ca sunt mai iresponsabil ca tine

Anonymous said...

Si topul asta a fost oarecum inspirat de revederea lui High Fidelity saptamana trecuta, right?
Oricum, stai destul de bine, nu prea ai patit-o daca ala e top 3-ul :)

Anonymous said...

nihasa, probabil tu te misti mai repede decat mine :P eu ma gandesc oricum mult si bine inainte sa ma intalnesc cu cineva sau sa fiu cu cineva. n-am ce face, sunt foarte planificata.

cristy: :D ai dreptate, high fidelity a declansat niste amintiri :P. si stiu ca n-am patit-o rau pentru ca asa cum ziceam, am avut destul de mare grija cu intalnirile. si pentru ca invatam de la prietenele mele, care treceau prin chestii nasoale si eu nu le mai repetam apoi.

Anonymous said...

SCOTLAND IN FLACAAARI! RUUUUN!

Anonymous said...

exista si o continuare a post-ului asta, cum ar fi de exemplu "Top 3 funny/happy dates"?

Anonymous said...

Nu stiu. As intra intr-o zona prea intima :)

zuza said...

=))) stiu ca nu e frumos sa razi de nefericirile altuia, dar mai ales partea cu "dar.. de ce?" la DOD mi s-a parut dementiala :)))

cel mai interesant date de genul asta a fost pt mine prin clasa a 9a sau a 10a, cu un baiat cuminte (prea cuminte - si s-a dovedit mai tarziu - foarte idiot), mai mare un pic ca mine.. care for starters, s-a gandit ca ar fi interesant sa mergem la McDonalds ;) si la McDonalds acolo primul lucru pe care l-a facut a fost sa scape in galanteria lui de a cara el tava, si nu eu, inghetatele si sucurile pe jos :)) deja simteam ca i have to run for my life, si bine as fi facut.. doar ca am zis ca e urat.. si date-ul magnific a continuat la un biliard, unde acelasi baiat, in aceeasi seara, mi-a trantit o usa peste degetele de la o mana, sange, dureri, chestii..
acum rad.. dar atunci cred ca am si plans un pic :))

Anonymous said...

hihihi :))

eh, am avut si eu parte de stangaciile mele la intalniri. jucam cu un tip biliard si tocmai ma pregateam sa dau intr-o bila cand a vrut sa ma pupe. m-a luat pe nepregatite, nu stiu cum m-am rasucit si i-am bagat tacul in ochi :)))) foarte romantic!!!

Lulu said...

Phuaaa, mi-ai amintit de un rendez-vous ratat din cauza parului. Al parului din nasul baiatului respectiv. Eram in liceu si am cunoscut un tip inalt (era, pe vremea aia, un argument forte ca sa ies cu un baiat) doar ca la prima intalnire era intuneric si nu am vazut ca din nas ii iesea un soi de capita de fan, ceva teribil. Am fost la Mac si am mancat inghetata, el mi-a povestit incontinuu nustiuce si eu ma asteptam sa se expansioneze capita aia de fan din nasul lui, parca ma si vedeam cuprinsa de un hatis din care nu as mai fi putut iesi. Oricat as fi incercat nu puteam sa scot doua vorbe de frica sa nu starnesc capita. Am auzit mai apoi ca ar fi zis despre mine ca sunt "muta" . A fost horror !

ZeroViu said...

ma simt ca intr-o poveste

zuza said...

loool, lulu :))
si eu am trait o senzatie similara, with this boy care am observat abia la a 2a intalnire ca are niste nari fff mari..
si tot la fel.. vorbea si tot vorbea.. si mie mi se parea ca i se umfla tot mai tare narile si ca o sa ma aspire cu totul =))

Anonymous said...

:)))) daca in cazul desisului din nas mai poti face ceva ( de ex. mesaje subtile de genul: azi am tuns iarba din gradina, era asa deasa si inalta, iarba, ca si parul, nu trebuie sa existe in anumite parti ale corpului. dau ca exemplu din intamplare: nasul) in cazul narilor care falfaie ca niste urechi de elefant nu prea ai ce face. trebuie sa le accepti asa cum sunt :(

zuza said...

sau sa fugi mancand pamantul ;))

Anonymous said...

Amuzant, dar unde ii gasesti / gaseai ? Sper ca nu sunt chiar atat de usor de intalnit astfel de personaje.

But then again, cine stie ce o spune lumea despre mine :)))))))

Anonymous said...

Iti trebuie talent ca sa-i gasesti.

Oricum, eram tanara, am o scuza. Si se putea si mai rau :P.

Anonymous said...

asa, irene, continua, continua, eu si chops luam notite in continuare

nihasa said...

hmm mai invat si eu cate ceva .... pana acum nu am auzit pe nimeni sa se planga din cauza mea ... deh i must be perfect or smth

Anonymous said...

zoso, sa nu-l mai amestecam pe chops ca iar se supara pe mine si-mi zice ca sunt asa si pe dincolo :P

nihasa: pai poate s-au plans, dar n-ai citit tu unde trebuie :P

Anonymous said...

nihasa e prea cute sa se planga cineva de el. l-as lua acasa, da' n-am nevoie de inca un tintar.

well, nu stiu ce-o fi cu chops si la care bad date e, asa ca nu ma pot pronunta

Anonymous said...

pur si simplu spumos. asta e condiment in viata pe bune, unii nu au parte de asa ceva si e chiar fad. citind povestirea ta m-am simtit ca la cofetarie cand eram mic si mancam mascote de ciocolata.

Anonymous said...

mmm ... spicy !!!

Anonymous said...

stii ... pana sa te asezi pe scaun puteai sa intrebi si tu unde mergeti ca doar nu aveai mamaliga in gura ... sau aveai ?

Doru Octavian Dumitru e un papagal dar totusi te-ai fi simtit bine ;)

Anonymous said...

evident ca am intrebat si mi s-a zis ca e o surpriza.

Unknown said...

well i don`t know how i got here,but i read u`re article or whateva` and i find it kinda` funny in a way.i guess this a blog only for girls ,outrunning boys,but that `s ok.I understand where u are trying to get,but it`s a long way `till there.:)...i know it`s hard to get to know somebody nice in bucharest.better luck next time.Ps:u have artist qualities.