Tuesday, February 21, 2006

Dupa ce mi-am luat blugii cu diamante m-am dus sa-mi mai cumpar o pereche de blugi. Mai decenta. Dupa ce m-am uitat atenta ca blugii sa nu aiba diamante, aur, argint, bronz sau platina pe ei, nici floricele, dungulite sau patratele roz, i-am cumparat. Evident s-a intamplat aceeasi chestie. In cabina de proba veneau perfect pe picioarele mele, iar picioarele mele erau pur si simplu magnifice. Mai rar vezi asa picioare. Acasa, logic, am cazut din paradisul picioarelor de vis si a blugilor minunati. Blugii veneau aiurea, imi faceau picioarele sa arate ca niste busteni sau in cel mai bun caz ca niste picioare de rinocer. Dar mai ales, ( ta na nam- muzica de suspans) am descoperit ca blugii mei fac scame. Iar acum sunt ca un plop care face puf. Fara oprire. Sambata ma duc din nou sa-mi cumpar blugi. Sunt foarte curioasa what's next.

14 comments:

Anonymous said...

Unde dumnezeu te duci sa-i cumperi?? De nimeresti numai alien jeans

Anonymous said...

In Unirea Alien Store. Chiar, trebuie sa scriu un post despre cum am facut eu cumparaturi la chinezi, in complexul niro, parca se numea.

Anonymous said...

Pai de diamante ai avut parte, de puf ai avut parte, acum nu mai lipseste decat... sa iti gasesti o pereche care sa fie pe placul tau.

Anonymous said...

A treia oara cu noroc? Sa vedem. O sa schimb locul de data asta.

Anonymous said...

try levi's sau wrangler.. or Lee.
Lee Cooper sunt marfa, dar cam scumpi.

Anonymous said...

:( nu pot sa dau foarte mult pe blugi ca am salariu mic si familie numeroasa :P. Trebuie sa fie pana in 2 milioane. Mai mult nu dau.

Anonymous said...

then get used to scame:P
eu am luat la 1 mil 900 de la levi's.
oricum, ce diferenta e daca-ti iei 3 perechi proaste si se strica in 2 luni?
cred ca e mai bine sa-ti iei una si buna:)

Anonymous said...

cand eram eu slab inal si cu ochii putin verzi (toate trecute acum) am avut o pereche de levis pe care am iubit-o. dupa aia am mai cumpart o pereche de la Blue's blue Jeans undeva pe 42nd cu $37. Cand astia au murit i-am trimis impreuna cu mama car mergea in state sa imi ia la fel (atentie nu mi-am notat modelul!) mama i-a aruncat si mi-a luat altceva, 3x perech de Wrangler, pe care i-am purtatcu durere in suflet (constient ca sunt patati de sangele levis-ilor al carui nume adica numar nu-l mai stiam) Intre timp cineva mi-a dat o pereche de Ralph Lauren, asa pur si simplu ca nu i se potriveau, bafta mea, si de atunci mitul meu pt Levis s-a mai destramat, nu sunt ei siguri jeans din lume. RL ruleaza la fel de tare.

Am uitat sa zic de JNCO-urile mele din anu 2 de facultate, i was like one stoopid little kid, but no one could fuck with jeans such as mine.
http://www.keef.net/images/jnco.jpg

Anonymous said...

www.keef.net/images/jnco.jpg

Anonymous said...

Nuuu Tudor, spune-mi ca nu ai purtat ce se vede in poza :P

Eu am avut o pereche preferata de blugi, care pur si simplu erau THE ONE. Din pacate i-am sfasiat cu salbaticie, din greseala, in coltul metalic al biroului. Si dusi au fost :-s.

theTudor said...

Sa te mint ? Nu erau chiar aia, erau ceva cu nen green, si erau cumva (desi strange for JNCO) not un taste-full , dar eau ai naibii de exagerati. Dar ce vrei, cand esti mai mic tre sa fii _the_shit_ !

theTudor said...

[edit] neon green

Anonymous said...

OMG! Mai erau si neon green :P

theTudor said...

ne erau !!! scria cu neon green JNCo si aveau o dunga subtire undeva da nu mai imi aduc aminte unde.

Daca ma vedeai stiai cine e seful in padure ! Ok iepure ?