Tuesday, October 10, 2006

Right here, right now

Sunt obosita. Ieri am lipit toata ziua cutiute ( in aia mare pui aia mijlocie in care incape aia mica, taie si lipeste) si asta m-a prostit. Azi, rigla aratand inca 1 la liniuta inteligentei, am muncit cu ochii in monitor chestii mai demanding decat lipitul de cutiute. Dar oboseala ma aduce tot in starea zilei de ieri. In loc de google scriu gogole si in loc de litere vad munti de fripturi. Pentru ca mor de foame :(.

Balonul verde de langa monitor se dezumfla pe zi ce trece. Are niste semne pe el care seamana cu niste palarii de mexicani. As putea sa fiu acum in Mexic. Sau in China, sa-l caut pe Yeren. Se spune ca e bland, cand intalneste oameni scoate un sunet asemanator rasului (sau asemanator unui suras?). Lasa par in lungime de un metru si ceva. Mai lung decat inteligenta mea. Ar trebui sa lucrez acasa, ca acasa este exclus sa ma plictisesc sau sa ma simt fara sens.
Si ascult o melodie numita Apodiformes. Acasa as fi stiut ce inseamna apodiformes. Aici nu stiu :(. Gata am aflat, e o clasa de pasari (swifts, crested swifts and hummingbirds)

No comments: